WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 14:52

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 4 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Vas 13 2011, 10:13 
Atsijungęs

Sveiki, iškilo problema, perskaičiau beveik visą forumą, su panašiomis temomis, bet bandysiu ir apie savo problemą papasakoti...vienu žodžiu nebeužsiveda mašina, šiaip iš niekur nieko, sustojau prie parduotuvės, ateinu vesti, nebeveikia siurblys bake ir ji nesikuria, tėtis kazkaip sugebėjo patikrinti tą siurblį, tai jis veikiantis, kažkas pripasakojo, kad čia gali būti kažkas su raktu...nes man jau cia taip trečią kartą, ir matyt tas trečias bus nemeluotas, nes kitus du kartus po kurio laiko, pasukinėjus visaip rakteli spynelėje, po kokio pusvalandžio ar valandos, vėl kaip niekur iš nieko užsivesdavo, bet va daba tai niekas nebepadeda, buvom atjunge ir akumuliatoriu ir rakteli visaip bandem rišti, pririšti ir t.t.:)ko aš čia tik neprisiskaičiau...tai gal kas susidūrėte su tokia problema ir kas čia gali būti...?

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 13 2011, 11:18 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Manau yra du variantai. Jei sakai, kad pažaidus su raktu ima ir užsiveda, tada spynelėje problema. Gal joje kontaktai susidėvėjo. Kitas variantas - pabandyk rakte bateriją pakeisti. Kvailesnis variantas būna kai raktelio imobilaizerio kodas pabėga ir mašina nepažįsta raktelio, bet ir čia nesunkiai viskas išsprendžiama. Pilna elektrikų, kurie tuos kodus lukštena kaip siemkes... :D , o aš dar žinau gerą patikimą elektriką, kuris specializuojasi prancūziškose mašinose...

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 16 2011, 13:37 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

cepelinas rašė:
Manau yra du variantai. Jei sakai, kad pažaidus su raktu ima ir užsiveda, tada spynelėje problema. Gal joje kontaktai susidėvėjo. Kitas variantas - pabandyk rakte bateriją pakeisti. Kvailesnis variantas būna kai raktelio imobilaizerio kodas pabėga ir mašina nepažįsta raktelio, bet ir čia nesunkiai viskas išsprendžiama. Pilna elektrikų, kurie tuos kodus lukštena kaip siemkes... :D , o aš dar žinau gerą patikimą elektriką, kuris specializuojasi prancūziškose mašinose...

Gal butu galima kontaktus gauti to auksarankio, kuris lukstena prancuzus?
Man tai vienos bedos su tuo citramonu... :bum:

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 17 2011, 12:22 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Nr. 861698418, Gintaras.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 4 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę