vikis rašė:
Aha, tai dėl tos burės: virš kokių 120 kmh pradeda jaustis šoninis vėjas, reikia koreguoti kursą. aš mat nenoromis lyginu su CX kur gali per gerą štormą važiuoti 160 vairo neliesdamas ir stebėtis ko čia visi staiga taip lėtai...
o galinių svirčių guoliai pas mane niekada nekeisti, ratų geometrija normali, 170kkm...
Patį Xsarą Picasso apskritai, kaip miesto ir nedidelių atstumų automobilį, vertinu gerai, patinka man jo dizainas, talpumas, pakankamas manevringumas, o ir patikimas regis jis. Tačiau tas "burės" efektas, kurį aš patyriu kiekvieną vėjuotą dieną , man didžiulė staigmena ir didžiausias nusivylimo afektas. Iki tol vairavau BX, XM, CX, Xantia, visur jaučiau vairavimo malonumą, atsipalaidavimą tolimam kely, o dabar aš vairuoju neramiai, nes kiekvienas vėjo gūsis keičia važiavimo kursą, aš šokiruotas! Jei nežinočiau, ieškočiau gedimų, dar kažkokių priežasčių, o dabar tiesiog susigyvensiu su ta mintimi kuriam laikui.

Ir nereikia 120, ar 130 km/h greičio, po XM-o "burės" efektas jaučiamas ir nuo 90 km/h.
Sakykit, kas nejaučia, gal pas jus padangos platesnės, ar kažkaip stebuklingai ratų suvedimas sureguliuotas, gal prie menkiausio galinių ratų išvirtimo tik taip atsitinka, gal visiškai naujam Picasso taip nėra? O ar tas pats ir C4 Picasso, o gal visų vienatūrių tai bėda? Kam juos gamina, nes tai pati nesaugiausia mašina, kurią esu vairavęs?