WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 02 2025, 23:52

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Vas 04 2007, 11:59 
turiu picasso 2001 m su klima.neveikia peciukas,kiek issiaiskinau neveikia del prie ventiliatoriaus stovincio apsuku bloko,kuris yra uzlietas ,gedimo .gal kam buvo tokia problema,girdejau kad elektronikos meistrai prikelia is numirusiu...aciu :cry:

Į viršų

Pranešimo tema: ventiliatorius
StandartinėParašytas: Vas 08 2007, 20:42 
labai dziaugiusi kad issiaiskinau, atrodo smulkmena,gal kiti picasso turetojai ir zino -kad kas liecia peciuka- tinka ir nuo pezo 307. I mano masinyte ka tik meistras tokia dali idejo IR VEL PECIUKAS VEIKIA :) :lol:

Į viršų

StandartinėParašytas: Kov 13 2009, 18:40 
sveiki.. o dedant is pezo 307 peciuko ventiliatoriu reikia ka nors perdaryt ar ne? nes as nusipirkau, o jis man tik yjungus degima sukasi.. gal ten kazkas netinka ar kaip cia?

Į viršų

StandartinėParašytas: Kov 23 2009, 17:46 
Atsijungęs
Naujokas

andriosha rašė:
sveiki.. o dedant is pezo 307 peciuko ventiliatoriu reikia ka nors perdaryt ar ne? nes as nusipirkau, o jis man tik yjungus degima sukasi.. gal ten kazkas netinka ar kaip cia?

Na pas mane stovi originalus Picasso pecius t.y. ventiliatorius, kuris irgi lygiai taip pat sukasi tik ijungus degima, taip kad manau neverta pergyventi.

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 24 2009, 12:49 
na gal ne taip mane supratot.. pas mane tik yjungi degima ir jis pradeda suktis ir nereguoja y jokius reguliavimus..
gal kas zinot koky meistra kaune kuris nusimanytu gerai citroenus?

Į viršų

StandartinėParašytas: Rgp 08 2009, 09:45 
andriosha rašė:
na gal ne taip mane supratot.. pas mane tik yjungi degima ir jis pradeda suktis ir nereguoja y jokius reguliavimus..
gal kas zinot koky meistra kaune kuris nusimanytu gerai citroenus?

Man ši problema taippat buvo. Autoelektrikas pakeitė pažeistą vieną reguliatoriaus tranzistorių. Jis yra užlietas kažkokia "epoksidke", bet ją galima iškrapštyti. Svarbiausia kad įdėtų tinkamą tranzistorių, nes kiek silpnesnis perdega .

Į viršų

StandartinėParašytas: Gru 21 2009, 11:53 
Atsijungęs
DUK moderatorius
Vartotojo avataras

Sveiki,
Ar kas nors galėtumėte papasakoti, kur yra tas "prie ventiliatoriaus stovintis apsuku blokas, užlietas "epoksidke'"? Kaip prie jo prieti? Kaip ji ji nuimiti? Jei nesunku, papasakokkite visą procedūrą.

Ačiū

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 23 2009, 13:40 
Atsijungęs
Naujokas

to: Arvydas AS

Tas "prie ventiliatoriaus stovintis apsuku blokas, užlietas epoksidke'" yra po panele. Reikalinga nuimti apsaugą esančią virš pedalių. Pats blokas yra maždaug apie tą vietą kur centrinio užrakto mygtukas (su pav. spyna). Nuimti šiek tiek sudėtingiau, nes reikalinga pirmiausiai vietoje išardyti ir tik po to jį išimsi.
Aš forume buvau radęs tranzistoriaus tipą. Nenaudok silpnesnio nes perdegs.

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 23 2009, 18:26 
ArvydasAS rašė:
Sveiki,
Ar kas nors galėtumėte papasakoti, kur yra tas "prie ventiliatoriaus stovintis apsuku blokas, užlietas "epoksidke'"? Kaip prie jo prieti? Kaip ji ji nuimiti? Jei nesunku, papasakokkite visą procedūrą.

Ačiū

jei kalba eina apie c5, tai jame viskas paprasciau, keiciasi mazesne bei pigesne dalis "ezys" - naudoto kaina pas amne 80

Į viršų

StandartinėParašytas: Gru 30 2009, 16:32 
Atsijungęs
Naujokas

makaliukas1 rašė:
to: Arvydas AS

Tas "prie ventiliatoriaus stovintis apsuku blokas, užlietas epoksidke'" yra po panele. Reikalinga nuimti apsaugą esančią virš pedalių. Pats blokas yra maždaug apie tą vietą kur centrinio užrakto mygtukas (su pav. spyna). Nuimti šiek tiek sudėtingiau, nes reikalinga pirmiausiai vietoje išardyti ir tik po to jį išimsi.
Aš forume buvau radęs tranzistoriaus tipą. Nenaudok silpnesnio nes perdegs.

Sveiki, gal galetumet papasakot kaip jis atrodo, nes nusiardziau puse paneles ir niekur nerandu as to bloko. :( Ar jis prie pacio varikliuko ar kur? busiu labai dekingas uz info.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 05 2010, 14:32 
Atsijungęs
Naujokas

Na pagaliau veikia ir mano ventiliatorius :D neturiu vis laiko, bet pasistengsiu sia savaite idet pamoka kaip tai padaryti paciam su nuotraukom kad butu paprasciau.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 13 2010, 13:23 
Atsijungęs
Naujokas

Paveikus ventiliatoriui keleta dienu jis ir vel uzgeso, pasirodo problema peciuko variklis. Taigi jei kam idomu tai tinka nuo paprastos xsaros (jis daug pigesnis reikia tik perdaryt jungtis 5 min darbas), bei nuo Peugeot 307. Tik neapsigaukit ir nepirkite is anglo jis gi pucia i kita puse, sumainius laidus, kad pustu i tinkama puse labai sumazeja jo galia, kadangi sepeteliai ten yra sudeti kryptiniai (su elektriku buvom labai nustebe) i viena puse labai gerai pucia i kita daug silpniau. Dar idesiu pamoka kaip reikia greitai isimti ir vel ideti peciuko ventiliatoriu. Kadangi emiau jau kokius 5 kartus tai isemimas netrunka ne 10 min. :) Jeigu kam nors kils kokiu klausimu kreipkites padesiu :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 15 2010, 20:49 
Atsijungęs
Naujokas

Maracujus rašė:
Dar idesiu pamoka kaip reikia greitai isimti ir vel ideti peciuko ventiliatoriu. Kadangi emiau jau kokius 5 kartus tai isemimas netrunka ne 10 min. :)

Nu...nu.... Lauksim pamokos.....Net nesitiki kad taip greit galima iki jo dasikasti, kai savajam pikasui norejau istraukti ji, tai puse dienos "rakom" klupejau :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 25 2010, 11:57 
Atsijungęs
Naujokas

Tai vat prisiruosiau padaryti pamokele kaip greitai isimti salono ventiliatoriu. Administratoriams pastaba: Labai prastas nuotrauku patalpinimas. Pas mus astru klubo forume viskas paprasciau. ;) Na zodziu Visu pirma reikia nusiimta ta veiloka virs pedalu.
http://public.fotki.com/Maracujus/citro ... 00331.html
Po to nusiimam sita visa plastmase, kad butu patogiau atsukt vairo ''štoka''. Ten penki varztukai ir jungtys trys ( bent pas mane tiek tebuvo :) )
http://public.fotki.com/Maracujus/citro ... html#media
Paskui bus reikalingas trylikos raktas, kad atsisukt ta vairo stoka. Pas citrus labai gerai padaryta, kai pasileidi is slicu paskui kitaip neidesi, taip kad ratu suvedimo daryt nereiks.
Patarimas dar butu atsijungt prie stabdziu pedalo esanti davikliuka, patogiau bus peciu istrauk, beto ta atsijungta stoka galima sustumt i apacia siek tiek.
Toliau lendam giliau desiniau ir vaizdelis bus toks :)
Tuomet atsijungiam tas dvi fiskes
Ir sukam ta visa korpusa palei laikrodzio rodykle. Ir vuolia :) jeigu kam kils klausimu kreipkites padesiu. ;)

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 10 2011, 13:21 
Atsijungęs
Naujokas

Sveiki,

Užsilenkė salono pečiaus ventiliatoriaus valdymas, pučia visu pajėgumu ir nesireguliuoja. Gal kas žino ar tinka Picassui su klimato kontrole, nuo paprasto ar tik su kondicionierium?

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: