Ok,I'm back

siand gryau su pilnu pikaso pikaso daliu

o isvaziavau tik duru gumos pirkti uz 10 eur, nes buvo paplysus ir duru vyriu nes traskejo. kadang vistiek reiks ardyt duris tai..
i trasa eina naujos plastmases galiniu dangciu su uzuolaidom, sonines uzuolaidos su plastmasem, el.uzsilenkiantys veidrodeliai, o prie ju 2 duru kompai, o prie kompu duru laidynai, o prie duru laidynu jau ir nauji duru apmusalai su led pasvietimais, o prie duru apmusalu tinka laminuoti akustiniai gamykliskai tonuoti langai,o prie langu jau tinka chromai ant langu

prie nauju duru apmusalu high gloos nebetinka jau rankinio mygtukas su panele ir tt
o kadangi mano bamperis mano nelaimei kazkodel su pilna faru apiplovimo sistema, ir bakelis 6 litru tai lenkuose nupirktos naujos-facelift ksenon lempos ,ir dar liko nauji fcelift priekinio dangcio/bamperio chromai kuriuos nera lengva surast. ir jau bus galima ramiai gyvent
P.S. masina nepraejo LT technikinio
del nevisu sviecianciu papildomo sptop zibinto LED moduliu. isardzius paaiskejo kad tai ne led moduliai o paprastos 5w5 lemputes.. stabdziu diskus, kaladeles naujus sudejau, TA idealiai stabde ant stendo, nulis issibarstymu, efektyvumas daugiau 2, ismetimuose nuliai, bet.. masina pavojinga eksplotuoti del nevisu veikianciu "led" segmentu.. praktiskai dabar esu zudikas kelyje.. tiek to pavazinesiu su estiska TA. pagal ju vertinimo skale nesu zudikas. vazinesiu pavojingai tarp juodus debesis kelianciu techniskai tvarkingu dyzeliu..