Cituoti:
Na pats pasiulei padaryti, todel ir buvo klausimas kiek laiko ir uz kiek, kai pamini kad gali padaryti kitokiu minciu ir nesusidaro, noredamas paaiskinti istikro cia ir rasytum del to ir klausiu

Beto jei kazko klaustum apie maga ir parasytu zmogus ps mane yra magas jei ka Keipkis tai ir klaustum
kainos

Siaip neesme.. Esme tame kad noreciau bandyti viska daryti pats, noriu bent kazkiek pradeti tokiu dalyku supratima, kadangi jaunas esu manau viskas pries akis! O visi tokie dalykai tik i nauda, tik
reikia zinanciu ir mokanciu ir susidurusiu su tokiais dalykais zmoniu kurie gali padeti man padaryti ir nepridaryti klaideliu del kuriu bus dideles pasekmes

va butent is tu klaideliu ir atsiranda visos praktines zinios, o teorines tai reikia susirinkt pries darant. Bet dar karta kartoju, reikia zinoti ka darai. Su elektra pats draugauji? Jei tau pasakyt principa tai tu zinosi kaip elementariai laidus sujungt?, kaip pasitikrint?

sunku ka patart kai neaisku ka zinai i moki. Cia kaip as sakyciau, noriu bulves pasiset, ten draugas sake reikia traktoriaus, gal kas zino koki pluga man ant jo det? Ta prasme zodziai visi zinomi, gyvenime irgi visus daigtus mates lyg ir, tai ka cia begalvot, sedi ir ari pats

C5 Tourer 2008 2.2HDI 125kW (čipuotas Tauriaus ~150kW)