Vat as ziauriai nusivyliau Jono darbu. Kito karto pas ji turbut nebus (vadovaujuos taisykle: niekada nesakyk niekada), bet pries kita karta mastysiu ar paciam darytis ar laukti eileje. Trumpai, daugiau niekam jo nerekomenduosiu, ypac, kas liecia vairo koloneles remontui, nes man sitas malonumas kainavo dvigubai ir pinigais ir laiku!!!
Mano ilga istorija:
Pastebejau kad vairo reduktorius visas apsikraujaves. Palikdavau didziules balas po masina. Paskambinau jam, pasake, kad reikia keisti manzetus, suvardino sumas, jau po keliu dienu masina buvo jam nuvaryta tvarkyti (tuokart man reikejo skubiai, nes nusimate daug ilgu kelioniu). Sutvarke, paeme pinigus (250)

Iskart pastebejau, kad vairas labai idomus pasidare. Vaziuojant iprastu keliu, masina nuolat reikejo "gaudyti", vairas pasidare i viena puse sunkus, i kita lengvutis. Pats vairas atgal negrizdavo. Po keliu dienu, kraujas ant asfalto pasirode VEL

Paskambinau Jonui, sako, kad neimanomas variantas, to nera buve. Susitariau tik po 2 sav, kad priims ir paziures kas ten negerai. Paverze tik vamzdukus. Kraujuoti nenustojo. Dar po savaites, jis keite visa reduktoriu (salia nestovejau), nes anot jo, manzetai geri, reduktorius nuo senatves isdiles. Po pakeitimo pasake, kad vairo kolonele yra ispuvus, kritiska, ja butina keisti. Nekraujavo 2 dienas. Daugiau i ji nesikreipiau... Man pasidare gaila lesu ir laiko, ypac kai pamaciau kaip yra dirbama...
Reziume.
Nuvariau pas gerb. Ricarda (proffana). Issakiau bedas, jis pasiule sprendimo budus - lupti kolonele, ja praplauti, keisti reduktoriu (kadangi informavau apie ispuvusia liniuote). Nusipirkau kolonele pas Aida, nuveziau pas proffana, pakeite. Nuskausmino

Ir parode kaip Jonas dirba: kolonele buvo svari, jokio ispuvimo zymiu, reduktorius rinktas paskubomis, tarpai uzpildyti silikonu (ten gi hidraulika, slegis didesnis nei myzant), koloneleje pripiltas tepalas is belekur, koloneleje teliuskavo LHM.
As taikus zmogus, nesikeikiantis, nesitikiu atgauti pinigus is Jono, todel pas ji nesikreipiau, bet noreciau informuoti visus, kad pries ji kreipdamiesi - gerai pagalvotu. YPAC kas liecia vairo koloneles. Sitas remontas man atsiejo daug nervu ir laiko, papildomai litais - apie 800.
Esu skolingas proffanui virtualaus alaus

Nes dabar as vel isimylejau savo masina