Svetnas rašė:
i xantija tai tik vienos rusies hidrolis pilasi kiek mano skurdzios zinios nesa. Vien zodz rytoj vistiek jis man pakeliui bandysiu bent viena litriuka atgal atiduot. Aciu Dominykai, buciau reikalu jauciu nemazai prisidares ana supyles.
Jei tiktų tik tikras LHM+ iš Totalio, tai ta pati situacija būtų ir pvz su Dexron, kurį sukūrė GM. Ir visi kiti pavyzdžiai. Nereikia galvoti, kad vieni Totalio inžinieriai moka skaičiuoti...
Pasižiūri, kad savybės atitiktų reikiamas ir tiek. Ir tas totalis - pilant iš originalios žalios neskaidrios pakuotės salotinės spalvos, robidalio pilstymo - kiek tamsesnis. Yra tekę pilt Valvoline, Pentosin, Agip. Gal mano subinė dar per amžių nenutarkuota, bet nu jokio skirtumo. Reiktų nebent žiemą tikrint - kuris greičiau pakyla.
O kad rudo nusipirkot, tai ten ne LHM. LHM blogiausiu atveju gali būti mėlynas, bet tas yra netinkamas citroen LHM sistemoms.
Čia, tikriausiai, kaip ir sakiau, bus Palemono tara ir Garliavos pilstymas. Dėdė pats yra kažkokiam garaže Garliavoj už pinigus pilstęs, tik variklinę. M8V iš bačkos tapdavo kažkokia pusiau ar net visai sintetika, neblogo gamintojo, bakelis neatskirsi nuo originalo. Čia net tais pirmaisiais metais po nepriklausomybės atkūrimo

Dominykai, o ten pas jus kur padėtas toks pat bakelis ant lentynos, tai pavyzdys klientams, ko nepilti?