blemba, skaitau aš tuos nusivylimus ir net nepatogu darosi, kad neturiu kuo nusiskųsti ACSais... ką tvarkė - sutvarkė, ir normaliai sutvarkė, ir net dalykus, kuriuos parodyt pamiršdavau (pvz, kapoto fiksatoriaus plastmasiukas ar tepalo matuoklė). nu net gėda, kad neputoju
sakyčiau, realiai yra dvi alternatyvos:
a) remontuotis pas priimtiniausius meistrus
b) remontuotis pačiam
pačiam remontuotis turbūt ne kiekvienam išeina, tad belieka to priimtiniausio meistro ieškotis, ir randa: kas Meharį (kurį ne vienas keikia už santechnikos neišmanymą), tai Artūrą (kurį ne vienas keikia už supirdolintus motorus), tai Alvydą (kuris siaurai specializuojas, ale vistiek kažkam jau užkliuvo), tai Audro (kurio meistriukai irgi jau kažkam užkliuvo), tai Citroligoniai (kurie irgi kažkur jau praskambejo), tai ACSai (kurie va čia linksniuojami), tai CP (kurie beveik yra brokdarių etalonas), tai Zbignievą (kuris tik naujas originalias detales tepripažįsta)m tai dar kokį (kuris tik siaurai specializuojasi). šiaip mėgstantiems aštrius įspūdžius, dar galima pabandyt A1 ar Kemi...
pala, apie ką čia aš?...

turbūt apie tai, kad retas kuris pagiria gerai padarytą darbą, o dažniausiai pirštu bado kliurkas, kurių kiekveiname darbe pasitaiko. pabandykim savo pačių darbą objektyviai įvertint - ar visada jį tikrai gerai padarome?
neadvokatauju ACSams, jie man nei už tai moka, nei ypatingų bonusų/privilegijų pas juos turiu. tiesiog atminkime, jog jei jau jie tokie beviltiški būtų - tikrai neišsilaikytų