.....abejoju, ar kas geriau visoi Lietuvoi uz Juoza citru hidraulika nusimano ir tvarko, bent jau as panasaus meistro nezinau, ir dar nesutikau. pries 14 metu buvau vienas is pirmuju kuris isigijau

panevezyje. po pusmecio nuo pirkimo mano

pasidare vaziavimas nebemalonus

, tada Juozo nezinojau, teko tartis su vilnieciais,

autosalonas Veho savanoriu pr.patvarke jie tada mano

;pakeite granata, vairo traukes angali, ir tipo

kazka padare, uz visa ta malonuma 1400lt palikau(per 2val),............taip masina gerokai atminkstejo

, bet kazkodel pravaziavus apie 5000km, vel pasidare vaziavimas klaikus jojimas

, jau norejau spjaut ant tu

ir patiket kad shu....s. ......atsitiktinai stovejimo aikstelei priejo toks dede ir pradejo klausinet kaip mano

rieda, pasakiau kad viskas butu ok, jei nebutu KIETAS ,pasirodo tai buvo tas dede Juozas

, susitarem, kad patvarkys mano

ir zinot ka......atrestauravo kaip jis sake visas sferas, berods 1 pakeite i gera, bet nenauja.gerus 3metus masina buvo minksta

. teko ir kiaurus vamzdelius pas ji tvarkytis ir sulinkusius hidrocilindro stokus, neturiu ne maziausio priekaisto jam uz atliktu darbu kokybe...jei kazkas abejojate- tarkites ir patikekit jam hidraulika remontuot,isitikinsit, kad cia mes ne pasakas vaikams kuriam.