O as pas ACS ana vasara irgi tvarkiau masina, tai uz lasnojanti dyzelina is siurblio kaip sia vasara suzinojau paeme dvigubai negu siaip servisiukai daro, vietoj ventiliatoriaus reles vienos pakeite visas keturias ten buvisias i kazkokias geltonas renault, kuriu viena uz starterio atrodo paleidima atsakinga po pusmecio eme gest tai masina paslaptingai nestartuodavo nepastuksenus virs tu reliu. paskui man dasuto susidet senas reles kurios buvo geros tik bloga ismeciau, tai tik viena geltona palikau. Dabar viskas ok. Del smarkai streikuojancio vairo stiprintuvo tai niekuo padet negalejo, tik labai daug visokias teorijas apie dvesiancius siurblius ir senas masinas varte. Po to apsilankymo kazkodel parvaziavau su perdegusia trumpu sveisu lempute ir pora lempuciu prietaisu skydeli (nesuprantu kaip tai atsitikt gali, nes kiek as nagus prie masinu kisau niekas neperdegdavo...) , bijau kad kokia nors svarbi ispejamoji lempute nebutu perdegus, tai as niekaip ir nesuzinosiu kad mano xm sveikata skundziasi, kol jis galo nuo ko nors negaus... Dar 40 lt uz elektros darbus (gal uz tas sudegintas lemputes

) O siaip dar buvo davikliai temperaturos du numire dar smulkmes buvo ir visa tai sutaise, dabar neturiu bedu del tu smulkmiu.
Tiesa pasvilo ana rudeni mano uzvedimo spynele, tai isart prieme (pagalvojau pigus paprastas gedimas) paziuret ir diagnozavo svilesius(ir taip aisku). Diagnoze-100-120lt remontas. Pasakiau aciu as pats ir sutaisiau savaitgali pac uz nuli litu (isardyt spynele, kontaktus, viska nuvalyt, svitriniu suteikt kontaktam kontaktine forma, surinkt viska atgal), dabar pamirses net kad gedimas ten buvo. Nelabai aisku uz ka tokia fanera moket... Po sito apsilankymo dingo ir taip sumazejes noras pas juos lankytis...