nerimka rašė:
o tai ka cia kompas dirza keicia? kam to kompo? ir apskritai kame problema? gi yra kas apsiima, o jei tikiesi rasti kas ta padarys is karto be eiliu, tai geriau nesitikek. ne tie laikai. arba kreipkis i tuos kurie brangininkai, i atstovus, aisku jei jie apsiims, nes jiems gali pasirodyti per didele iskasena. ir apskritai cia kas kuo pasinaudoja tai ir deda paskui i tuos citrodaktaru failus, raso i foruma. jei cia nera, tai vargu ar kas zinos. su salyga kad tikrai gerai ieskojai. entuziazmas gerai, bet kai kiekviename skyrelyje po tema suskuri ir i kiekviena kitu tema po kelis postus padarai pries tai neieskojes, tai kyla klausimas ar ne per daug to entuziazmo. no offense, sekmes, bet parazitu netapk

Ne, kompas diržo matyt nekeičia. Bent jau aš tokio kompo niekada nesutikau. Gal čia ateities technologijos?

Kas rimtai apsiimtų, tegul ir palaukus ilgoje eilėje, dar neradau. Tas meistras iš Grigiškių tik abstrakčiai tarstelėjo "nebent po mėnesio arba pasiieškok kitų meistrų" ir paskubėjo greičiau baigti pokalbį bei grįžti prie savo darbų, kurių jam ir be manęs ilgam užteks. Jeigu kažkas anksčiau pateikė informaciją apie kažkokius meistrus į citrodaktarų failą, galimas dalykas galėtų tą informaciją ir patikslinti, jeigu ne per seniausiai naudojosi tų meistrų pagalba. Dėl to ir klausiu apie tai. Pastarosiomis dienomis išties ėmiau aktyviau rašinėti į "Citrinos" forumą, tačiau ne dėl to, kad neturiu su kuo pasikalbėti ir man trūksta socialinių kontaktų. Tiesiog įsigijau naują man automobilį ir natūraliai susidūriau su daugybe klausimų. Į kai kuriuos iš jų radau atsakymus ankstesnėse forumo temose, tad jos buvo apdorotos mano galvoje "read only" režimu. Į kitus - neradau, tad leidau sau pradėti kelias naujas temas. Ar ne tokia šio forumo paskirtis - bendrauti ir keistis informacija? Tačiau, jeigu mano padidėjęs aktyvumas trikdo senbuvius, pasistengsiu riboti savo žinučių skaičių. Beje, prieš užduodamas vieną ar kitą klausimą, naudojuosi paieška. Galbūt ne visada sėkmingai, tačiau sąžiningai. Ir nepamenu atvejo, kad "į kiekvieną kitų temą po kelis postus padaryčiau". Toks būtų mano atsakymas apie klausimą dėl entuziazmo. Ir atsiprašau visų už savo geltonsnapišką įžūlumą.