Phantom- rašė:
ukw rašė:
Oj daug čia mums yra sakančių, kad detalės brangios ir "aš tai gaunu naujas BMW pakaitinimo rėles ten po 30 eur".
OK, nupirksim 20 rėlių po 45. Jums navaras 300eur nieko nedarant,atvežkit čia. Tai spėk,ar nors vienas toks viršpelnininkas atvežė?
Niekas nesneka apie kazkokias mistines isivaizduojamas kainas. Lyginamos ju (citroligonines) pateiktos kainos su parduotuvinemis kainomis zmogui is gatves, o servisai kaip minimum koki 20% nuo tos kainos nuolaidas gauna ir dar pvm atsiima. Tai gaunas, kad servisas uzsidirba keisdamas jas ir dar puse tiek ant uzkeltu detaliu kainu. O atsivezes savo detales, kad ir akivaizdziai kokybiskas negauni jokiu garantiju, kad ir nekokybisko darbo atveju viskas bus nurasyta ant atsiveztiniu detaliu (sneku apie naujas detales, ne srotines).
P.s. cia ne bmw forumas, tai nera cia ko apie juos ir diskutuoti.
P.s.s. kalbama apie konkrecia istaiga, kokia kainodara pas tamsta nezinau.
O gal gali pateikti konkretų pavyzdį? Ta prasme, būtų profesionalu, jei jau parašytas toks pasiskundimas, parašyt ir konkrečiai, pvz Šarnyras X, kurio OEM kodas 364071 (Citroen C5 I/II toks), Lemfoerder kainuoja Intercars parduotuvėje 15,51eur be nuolaidos su PVM (tiek ir kainuoja, kas yra žostkai brangu. Pvz mano didmeninė kaina su PVM nesiekia 10eur, o PVM mokėtojui kaina nesiektų 8eur), o pas Plikį kainuoja va tiek (
http://autoplikis.lt/catalog/1485279-le ... r-11592-02), o buvo įdėtas MaxGear už 14eur.
Aš kai buvau nupirkęs jų remontuotą mašiną, kur stabdžių vamzdelį BX pravedė be spiralės, t.y.analogiškas sprendimas būtų vietoj stabdžių žarnelės įdėt tiesiog vamzdelį (pastoviai lankstomą, automobiliui važiuojant), pateikiau su fotkėm, ir dar berods sąmatą ar sąskaitą fotkintą. Tiesa, reikalas buvo prieš kokius 4metus turbūt.
Iš pažįstamų vilniečių kalbų, tai viskas ten būna gerai, jei dirba Julius, o ne kažkokie gavrikai. O dabar jie gi kažkaip pasidalino, tai įdomu, kuriems liko tas pavadinimas...?
Pamenu, prieš du metus mergaitei Vilniuj subyrėjo HDi skriemulys, sulindo į paskirstymo diržą ir jį nutraukė ar permetė. Senas dvilitris 8V. Citroligoninė norėjo keisti variklį. Parašiau mergaitei liept net nebandyt keist, o keist pakelėjus, o jei nedaro - važiuot kitur. Tai tada pakeitė pakelėjus ir padoriai sutvarkė variklį