xamas rašė:
Sigiau, ar tau ta lempute labai stringa i akis? Jei taip tai paprasyk kad tau ta emuliatoriu idetu. Man ji nemaise, deginedavosi kada nori bet nuo to niekam blogiau nebuvo....
Ne, nestringa. As tik parasiau savo pastebejimus. Pirmajam mano V6 visalaik degdavo. Tik tikejausi, kad su EKO nedegs.
Cituoti:
Del perjungejo, tai reikejo sakyt kad darytu ne nuo apsuku , o nuo temperaturos.
Tai gal dar man pasiulysi, kad parduotuvej pirkdamas telika as pasakyciau, kad kineskopa idetu?

Manau, jei zmogus dedasi EKO sistema, tai yra savaime suprantama. Kiek domejausi sitomis sistemomis, tai pas visus persijungia nuo temperaturos. Is kur man zinoti, kad kazkas sugalvojo papiginti technologijas.
Cituoti:
Del pacio perjungejo konstrukcijos : meistrai patys ju negamina...
Tai senajame XMe turbut buvo pagamine, nes buvo logiskesne seka: beniznas -> automatas -> dujos.
Cituoti:
Kiek duju tilpo i baka ir ar nauja dejai?
Tilpo 46.5, bet bakas buvo netuscias. Aisku, kad dejausi nauja. Nebent jie idejo sena, nes as nepasakiau, kad idetu nauja.
Cituoti:
Seip tas duju pastatymas pas tave panasus i peiluko prasyma surinkit komputeri....
P.S Peilukas- zmogus is gilaus rajono...
Paprasciausias dalykas - jei as moku uz kazkokia paslauga, as tikiuosi, kad ji bus padaryta gerai. Be to, ne pirma karta montuojuosi duju iranga ir tokiu dalyku nebuvo. Nesu megejas tikrinti visko. Beje, zvakes su manim visai nepasikonsultave pakeite i pacias pigiausias. Ju, beje, net neprasiau keisti. Suzinojau, kai atvaziavau pasiimti masinos ir sumoketi pinigu.
Jeigu jus sieja su Mindaugu kazkokie meiles rysiai, tai labai prasau atleisti uz izeidima