nauris rašė:
Jeigu pirksi,nepirk komplektacijos su tipo super duper Rockford Fosgate aparatura.As pirkau ir pavazinejus 1metus islupau visa lauk.Bereikalo ismesti pinigai.
O kas blogai su ta Rockford Fosgate aparatura? Aš kaiptik norėjau su ja... Tiesa šiandien truputėli pasivažinėjau su C-Crosser'iu, tiesa nelikau sužavėtas...

Labai nepatiko kruizo kontrolė, padangos, kad ir Mishelin, bet visteik labai triukšmingos, labai ryškiai girdisi triukšmas iš variklio skyriaus, o gal iš duslintuvo... gal tai garso izoliacijos minusai? truksta vairo padėties reguliavimo eigos. važiuoklei didelių priekaištu kaip ir nėra, tiesa labai patiko vairuotojo sėdinės reguliavimas....
Na ryt dar kažkiek pasibandysiu ir reikės spresti, ar šis, ar ankšciau bandytas Renault Koleos...

p.s. štai katik gryžau iš naktinio pasivažinėjimo su C-Crosser'iu... tiesa nesužavėjo jis names ir šį kartą... Gal perdaug išpindėjęs esu, bet jei žvirkeliu 11meteliu Ulysse važiuoja švelniau ir mažiau barška, tai aš nežinau.... Kažkur skaičiau, kad C-Crosser'io kietoka pakaba, -matyt tai ir turėta omenyje... su prieštai testuotu parketinuku, ne tik žvirkeliu laksčiau, bet ir pievomis iki pat miško nulėkiau naktį, ir durpyną pakedenau, bet su šiuo, tiek net nesiryžau.... Žodžiu mažumėlę nusivyliau...
Sužavėjo tik parkavomo kameros vaizdas... bet matyt ir tas neieiną i standartinę exkliuziv komplektaciją