Fignia,blyn... Ketvirtadienį grįžinėjant iš Vilniaus tuoj už "Maxima bazės" pakliuvo šalikelėj avariniais mirksintis XM1... Degė gabaritai,avarinis-pagalvojau,ragai citrotautai... Sustojau spėriai šalikelėj,grįžau atbulas,o kai tik išlipau iš mašinos-jie nuvažiavo...
Gal būtų nieko,jei būtų kažkokį gedimą susitvarkę
Stradoj mano "spidometrinis" greitis yra 118km/h (realus-113,ir policija nekimba),tai Grigiškėse su "teisėtais spidometriniais") 86km/h aš juos pralenkiau.Ėjau antra juosta,nes tokiu greičiu lenkiu daugelį.Dar gal už 5km už Grigiškių atlėkė ta pati skardinė su neveikiančiu dešiniu galiniu gabaritu ir... kalė ilgomis šviesomis,tipo "praleisk".Praleidau,nes ėjo palei 130.Bet paskui visą kelią vyko smaukymasis:paveju su savo 118-jie tarmozina kelias min. paskui duoda "anglių" ir keliems km atitrūksta,vėl paveju-vėl sprunka... Aišku,vaikų darželis,bet vienąkart sukėlė vos ne avarinę situaciją.Nu bet ir tai dar būtų nieko,bet prieš pat Kauną ta mašina vėl sustojo,ir dar autobuso stotelėj

Diagnozė vienareikšmiška:girtas auto savininkas apsiėmė vairuoti plente,o mieste (tiek Vilniuj,tiek Kaune) leido vairuoti kažkam kitam
Automobilio valst.nr ANA577;jei kam pažįstamas-perduokit linkėjimus...
O daugiau kokiam avariniais mirksinčiam citronui aš nežinau ar stosiu... Nekenčiu pijokų už vairo.