Kad aš sergu šia citroliga-prisipažįstu.Beje,šiaip esu labai priprantantis ir mėgstantis įsijausti į kažkokią veiklą,tokiu būdu darbus mėgėjas pabaigti iki galo ir tai man teikia malonumą.Kada kažkokia veikla(tame tarpe ir Citroen)pradeda atsibosti-aš galiu ją atidėti,nutraukti ir grįžti prie jos,kada vėl atsiranda širdyje trauka.Todėl nemanau,kad mano liga man labai trukdo.Aš savo ligą valdau,bent kažkiek.Sergu ir kitokiom ligom,o jų tarpe ir tokiom,kurios trukdė valdyti mano gyvenimą,todėl teko pačiam pripažinti,kad tos ligos man trukdė gyventi ir veiklos,sukeliančios tas ligas,atsisakyti.O su Citroen jau esu trylikti metai ir kol kas esu patenkintas.Kad jos genda ir guliu po jom-taip,bet per savo gyvenimą turėjau ir taisiau ne vieną ir vienos markės automobilį ir aš su savo požiūriu dar niekad sau neprisipažinau,kai gulėjau po ne Citroenu,kad va,šitas automobilis man kažkuo ypatingesnis,žavesnis ar kažkaip stebuklingai lengviau taisomas ar stebuklingai negenda.Visi jie su savo gedimais ir niuansais.Ir nepasakyčiau,kad genda sąlyginai mažiau-kalbu net apie tokį tautos mylimą automobilį,kaip Audi-tegul jį perkūnas-ten nėra,kam gesti palyginus su Citroen,o jau mane užkniso.Labai daug kas priklauso nuo asmens požiūrio-paimk skirtingus asmenis ir jie visiškai skirtingai žiūrės į tą patį daiktą.Ir tai normalu.
Taigi manau tikrai nesikankinčiau dėl tautos ir nesėdėčiau čia,jei man to nesinorėtų-su Citroen esu savo noru,o ne dėl dėmesio stokos,o kad ligas pripaišinėti ir ypač rodyti pirštais į kitus ir juos gydyti-tai labai paprasta.Gal tiesiog paprasčiau yra pradėti nuo savęs.Žinoma save pakeisti yra sunkiau,nei mėginti keisti kitus.
Na kažkaip nelabai sau patikčiau,jei įlįsčiau į,tarkim,Audi forumą ir pradėčiau visus ligoniais vadinti dėl kažkokios savo skaudžios patirties su Audi.Bala nematė tų Audi

.
Suprantu tave
msxm.Tu matyt nusvilai su citroen ir suradai kitą auto savo pomėgiui ir manai,kad ir man(drįsiu kalbėti tik už save) taip yra.Ne,nėra tragedijos tikrai.Kai matysiu ir jausiu,kad mano gyvenimas dėl mano potraukio citroen pradeda ristis bedugnėn ir negalėsiu su tuo susitvarkyti,aš paprašysiu tavęs
msxm pagalbos,kad tu man padėtum išsikapanoti,o kol kas viskas gerai

.