Tai va, vakar buvau maloniai nustebintas!
Taigi, vakar vakare nulekiau pas toki senioka, pas kuri jau n metu padangas tvarkau, ir paprasiau uzlopyti padangele. Zmogelis tik strykt po masina, issitrauke rata, nusinese i dirbtuves, labai graziai ismontavo, isvale, uzlope ir vel sumontavo (ir nei vieno ibrezimo ant disko!!!). Paskum klausia, as subalansuoti reikia? As nustebes i ji ziuriu ir klausiu, - o jus jau stenda turite? Priduriu, kad pas mane lietnykas juk be centrines skyles ir kad masinos napakelus ant stendo kitaip neis subalansuot! Jis man, - kaip jums subalansuosiu! Ir sypsodamas is savo spintu issitraukia kokius tai "navarotus", sumontuoja ant paprastu stakliu, uzsideda diska ir subalansuoja! Svarelius uzdejo klijuojamus. Sake, kad kol naujas ratlankis, tai nuodeme deti paprastus svarelius, kurie kampus ratlankio apgadina! Sutvarkes ratuka vel tik strykt po masina, ideda rata ir sako, - 10 litu! As likau APSALES ir baisionai baisionai patenkintas! Tai vot, rebiatos, jau nereikia originaliu

disku balansuoti ant masinos, ja pakelus ant stendo, ir nereikia moketi tu 100 litu. Pas ta senioka, bent jau penkiolikinio lietnyko balansavimas kainuoja 6 litus! O taip va! Jei noresit, kad isduociau kur ta senioka rast, tai teks pirkti man alauz.... ;]]]]]]]