WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 08:14

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 3 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Rgs 21 2006, 11:42 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Uzvakar vaziavom i Ryga,tai krito i akis daug Citroen-u,pastebetu Panevezy.Kas idomu,kad vaziuojant pacia Latvija-nemaciau nei vieno.O Rygoj teko vazineti gera pusdieni,tai maciau gal du C-5,viena C-2 ir viena C-4.Zinoma labiau dairiausi i zemelapi ir kelius,nes Rygoj buves senai,o vaziuoti ten nelengva.Bet vaziuojant jau zinomais marsrutais-neteko pamatyti nei Xantiju,nei XM,nei BX.Gal tiesiog nepastebejau.Bet grizus i Vilniu-tuoj pat pamaciau pastaruju.Vaziuojant i Jurmalos puse,netycia aptikau Citroen centra Veho:nufotkinau,uzejau.Centras mazesnis nei Vilniskis.Nebuvo ten ir C-6 :? .Pastebejau nuolaidas ir pabrangimus,kuriuos latviskai gal nelabai supratau,bet,zodziu viskas 0%.Ar susidare ispudis klaidingas,bet tikrai teko pagrybaut mieste ir kartais kvailokai rikiuotis,bet,kas nuostabu,negavau savo adresu nei vieno py py.Gal vairuotojai mandagesni,o gal mate numerius LT?Zodziu,mano ispudis geras,tik Citru ten mano galva(zirga galva) maziau.

XM 2.5 turboD.
Xantia, BX, XM dalimis.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 21 2006, 16:15 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Šiaip mano pačios įspūdžiai iš Latvijos - ten laaabai daug C4-tų... Vasarą kai važiavau į Estiją, ir grįžinėjua į Lietuvą, ypač aplink Rygą vos ne kas antras auto buvo C4. Čia gal toks sutapimas buvo...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 21 2006, 16:30 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Linarte rašė:
Šiaip mano pačios įspūdžiai iš Latvijos - ten laaabai daug C4-tų... Vasarą kai važiavau į Estiją, ir grįžinėjua į Lietuvą, ypač aplink Rygą vos ne kas antras auto buvo C4. Čia gal toks sutapimas buvo...

Tikriausiai sutapimas,juolab,kad negalejau vairuodamas laisvai dairytis i sonus,nes zvilgsnis sokinejo nuo zemelapio i prieki ir smegenai itemptai veike,kad nepaklisciau,o visi Citroenai turbut liko uz soniniu langu :lol: .Kartais tik pazvelgdavau pro sonini langa.O geras!!!Gal tik 4 kartus ir buvau pazvelges ir kiekviena karta pamatydavau po Citra :lol: .

XM 2.5 turboD.
Xantia, BX, XM dalimis.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 3 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume