Nus, sakau, reikia cia jum ka nors dar papasakoti, bo jau kaip ir senokai neberasiau sicia...
Tai va, sian is ryto prie vairuotojo dureliu ant lipuckes, kur ten surasyti padangu parametrai, nuziurejau dar keleta skaiciuku. Vienas is ju buvo penkiazenklis, tad nusprendziau, kad bus orga numeris. Atejau darban, suvedu ta 10483 ir ka pamatau... o gi, kad pagal sita skaiciuka mano auto dar net negimes... ir gimimo data nusimato tik 2005 m. liepos 22 d.

Kazkokia truputi nesamone... reiks bandyt dar ieskoti kokio panasesnio i orga numeruko...
Nu ir dar. Geguzes 3 d. Xsarutei sukakos metukai. Siuo metu esu pravaziaves ~10300 km. Per paskutinius 3500 km vidutines kuro sanaudas kompiuteris rodo 8,3 litro. Atsizvelgiant, kad sitie visi 3500 km yra prasukti beveik ziema, tai kaip ir normaliai su tuo benzo vartojimu yra... beje, kilometrukai prasukti mieste ir didzioji dalis kamshtiniu rezimu. Vienintelis kartas, kai buvau islekes i "trasa", tai buvo vaziavimas i visuotini nariu susirinkima vilnius-kaunas-vilnius... tad, gerai pagalvojus, kuro sanaudos kaip ir visai puikios... tpfu tpfu tpfu per kairi peti, aisku...
P.S.: lizingistai kol kas irgi jokiu pretenziju ar imoku didinimo nezada/nepraso/neprognozuoja...