Tegu kasmet būna ir tik nuo 20 metų senumo-aš esu prieš patį principą, kad man nepagrįstai liptų ant galvos. Argumentai "už kasmetinę TA" manęs anaiptol neįtikino jos būtinumu.
Beje, dauguma automobilių Lietuvoj ir yra >10m senumo, taigi TACai perdaug nepralošia, bet užtat parodo savo begaliiiiiiinį gerumą. Ar ne?
Be to, šiandien gali šnekėti apie 10m, o priimant įstatymą nustatys, kad nuo 3m amžiaus, ir nebepapūsi
Old_cat, demokratija palikusi daugybę "langų" įstatymuose, kuriais tereikia pasinaudoti. Kad ir teisė be leidimo prie TACo surengti mitingą/piketą su tiesiog nepadoriai taikiais plakatais, jei žmonių grupė mažesnė nei 10vnt. O ten, žiūrėk, atlėks kažkas iš TACo, pradės užgaulioti ar-dar geriau-vaikyti, teks gintis, ir nedidelės riaušės-garantuotos.

Jei taip vienu metu penkiose-šešiose vietose, viską pafilmuojant, fig tokį įstatymą kada prastumtų-valdžia nebegalėtų tokių akcijų "nepastebėti". O viską galima atlikti, remiantis tebegaliojančiais įstatymais. Šiaip tai jie turbūt todėl ir tebegalioja, kad niekas jais nesinaudoja: tebežaidžiame "demokratiją"...