WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 02 2025, 19:29

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 60 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 23 2004, 08:14 
xamas rašė:
Na kolegos nezinau, as pats buvau pas fokieti, gyvenau, maciau kaip jie vazineja. Jei auto limuzinas, nekalbu kad apie dyzeli , jis yra varinejamas dideliais atstumais. I baznycia jeigu arti tulas fokietis vazineja su skarbonke, jus patys saket kad jie taupus, tad kam pirkt limuzina, kuris bus reikalingas tik 100km pravaziuot? Jiems i viena gala 300-500km yra juokas. Surantu, kada zmogus nusipirkes dideli auto kojas uzvercia, o vaikai pamirsta kur tevas ja pastate arba deda medin ir jos neremontuoja nes pas juos brangu. As sakau del to maza rida, kad pagal vidurki tokiu metu auto vercia 200 kk. Bet buna visko.....reik ta auto pamatyt :shock:

va atsirado nors vienas down-to-earth. respect

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 23 2004, 08:34 
RINIS rašė:
O ar įmanoma primitiviais budais nustatyti kad spidometras atsuktas?

Patyre meistrai pasako pagal stabdziu disku susidevejima (jeigu jie nepakeisti :D )

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 23 2004, 08:47 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

DozeSS rašė:
Patyre meistrai pasako pagal stabdziu disku susidevejima (jeigu jie nepakeisti :D )

Čia aš su tavimi niekaip nesutiksiu. Gal mano važiavimo stiliu tormaz - gaz? Kaip tada su diskais? Arba gal aš manau, kad stabdžiai tik bailiams? :wink: Aš galiu tęsti šitą klausinėjimą iki begalybes.... (važinėjimas purvinais keliais, klimato sąlygos ir pan....)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 23 2004, 09:04 
Vovka rašė:
DozeSS rašė:

Čia aš su tavimi niekaip nesutiksiu. Gal mano važiavimo stiliu tormaz - gaz? Kaip tada su diskais? Arba gal aš manau, kad stabdžiai tik bailiams? :wink: Aš galiu tęsti šitą klausinėjimą iki begalybes.... (važinėjimas purvinais keliais, klimato sąlygos ir pan....)

Nesakau, kad meistras tau pasakys kiek km pravaziuota, bet toks budas visai gali tikti abejonems isklaidyti (arba ne).
Na o jeigu zmogaus gyvenimo tikslas suklastoti masinos rida, ir vazines 200 tukst. km numynes stabdi, tai jau turbut niekas nepades. O tie kurie mano kad stabdis tik bailiams, tai dazniausiai dauztas pardavineja :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 23 2004, 09:31 
nu siaip tai paprasciausiai ar mashina labai daug vazineta galima spresti ish vairuotojo sedynes... :P ta prasme ar ji labai nusedeta ar ne... :lol:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 23 2004, 10:00 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Darius rašė:
nu siaip tai paprasciausiai ar mashina labai daug vazineta galima spresti ish vairuotojo sedynes... :P ta prasme ar ji labai nusedeta ar ne... :lol:

ne visada, ne visada... ex-mano BX TRD TURBO rekarines sedynes (axh, kaip as ju pasiilgstu Amazoneje :-) buvo perfect bukles, pagal skaitliuka rida apie 190kkm (tipo 19kkm/metus :lol:
realiai apziurejes pagal bendra bukle pazistamas awto-pirklys ivertino, jog susukta ne maziau kaip 300kkm
seip reikia ziureti, ar masina nera ishbarskejuis - kaip darosi dureles, kaip elgiasi plastmases, kaip nudevetas vairas, kaip nutrinti slenksciai, spalvos nublukimas (jei neperdazyta)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 23 2004, 11:35 
grumlinas rašė:
ne visada, ne visada... ex-mano BX TRD TURBO rekarines sedynes (axh, kaip as ju pasiilgstu Amazoneje :-) buvo perfect bukles, pagal skaitliuka rida apie 190kkm (tipo 19kkm/metus :lol:

reishkias kad ant tavuju sedyniu sedejo nedideliu gabaritu gabaritas, arba moterishke... :lol: :lol: :lol:
o shiaip tai nutrintas vairas ir nublukusi spalva tikrai daug ka pasako apie auto eksploatavima. :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 23 2004, 12:16 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Darius rašė:
o shiaip tai nutrintas vairas ir nublukusi spalva tikrai daug ka pasako apie auto eksploatavima. :wink:

nutrinta vaira kazkiek galima atstatyt pardavimui (maniskis buvo lyg ir nieko), bet po pusmecio vistiek islenda whiskas ;-)
o del spalvos - shvogeris ex-mano BXa sumaste padazyt, kur as sonus i medzius miske grybaudamas nubraiziau, tai bande paimt spalva pagal spalvos koda. skiriasi kaip diena nuo nakties, tiek nublukusi ex-ryskiairawdona awto :-D spalvas teko derint gyvai...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 29 2004, 21:09 
Atsijungęs
Pastovusis

Ilipes i automobilio salona iskarto gali pasakyti kiek pravaziuota.Vairas, pavaru perjungimo svirtis,vidinies duru uzdarymo rankeneles, sedynes. As taip pat pirkau citrona XM 91 m, buvo 135 000, buvo serviso knygute su visomis atzymomis aptarnavimas darytas saziningai visi dokumentai apie diagnostikas, niekas netikejo. Dabar keiciau visus variklio gumas, sankaba. Sake, kad viskas originalas, niekur neardyta, juokesi is manes sake, kad keista, kad visi XM-o mazgai sausi, net keista. Buna ir geru automobiliu. Mano XM Vokietijoje vazinejo senelis. Nusipirko Turkas pavaziavo 1 men ikale sparna ir pardave. Nespejo nudrozti. Buna ir tikra rida. Jeigu kyla itarimu tai paziurek i varztelius kurie yra atsukinejami norint pakeisti skydelio lemputes ir pamatysi. Taip atsukti varzteliu, kad nebutu pastebima, niekam dar nepavyko. Geras auto, gerai vaziuosi.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 30 2004, 13:15 
ROLKA, koki XM'a pirkai?? diesel ar benzina??? ir kur pirkai??? turguj ar ish zmogaus???

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 30 2004, 21:31 
Atsijungęs
Pastovusis

Norejau V6 ,taciau brolis surado Marijampoleje turguje 2,0 l benzina kazkaip dyzeliu bijau. Buvo l.geras tai pasitenkinau ir 2 litru variklu . Kai nupirkau prie technines apziuros galejau uzdirbti 200 Euriku. esu patenkintas.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 04 2004, 21:45 
man "prodavcai" irgi prisiekinejo, kad spidas neliestas 140 000 i vsio, siaip i tai nelabai kreipiau demesio, svarbu buvo motoro darbas, o prikolas buvo tame, kad po kapotu, siaip nelabai matomoj vietoj, radau lapeli - tepalu ketimas rida 260 000, auto pats parsivariau is vokiecio, o po kokiu 3000 km subirejo ir pats spidometras su visais skaiciukais, svalkej radau kelis citrus issirinkau koks kilometrazas man patinka i vsio daba kitam galiu prisiekineti, kad mano auto prabegus tik 150 000 km. vairas, pedalai, sedynes beveik nuliovos, taip kad tas spidas tai pardavejo sazines reikalas.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 11 2004, 21:10 
Atsijungęs
Pastovusis

Kuo jau kuo, bet pardavėjais tikėti tikrai negalima.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 11 2004, 21:39 
ROLKA rašė:
Kuo jau kuo, bet pardavėjais tikėti tikrai negalima.
+ 99% meistru.. :roll:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 11 2004, 22:31 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Lukas rašė:
+ 99% meistru.. :roll:

Jei taip sakai tai nieko kito nelieka kaip pasiraitoti rankoves ir kipti į mašinos remonta nes aplinkui vien melagiai. :D Ar taip jau visų esi apgaudinėjamas.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 60 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007