Lietuvos tauta nera vieninga(isskyrus,kai kuriuos atvejus,pvz.pagert ar pasvest).Man ta nevieninguma teko ne karta patirti.Turejau ,tarkim,bedu dirbdamas servise,kvieciau palaikyt,uztart,bet visi bendradarbiai buvo tik tusciazodziaujantys stebetojai(o,idomu,kaip visa tai baigsis),visiskai nesuvokiantys,kad tokia beda gali istikti ir juos.Verkslenimai del mazu algu-uzkniso.Sakiau,darykim ka nors,o ne bambekim,kaip bobutes.Kolektyvas nedidukas,bet ,kai bandziau suorganizuoti visu streikiuka-ateinam darban,nepersirengiam uniformu,bet stovim ir nedirbam-praejo noras visiems,nes pasiuliau konkretu sprendima.Kai tai pasiuliau-pajauciau sudo kvapa

.Sakiau,blogiausiu atveju-visus ismes,o ko neismes,tas principingai pats iseis.Nuskambes per visa Lietuva!Kur ten!Paverkslent geriau.Arba nueina pavieniui ir lenda valdziai siknos skylen be muiliuko.Anekdotu megeju ir pasakotoju tauta.
Senas as jau.Atsibode man tos tuscios kalbos.Atsibodo organizuot ekstremaliems veiksmams.Tai ten budavo mazas kolektyvas!O i kelnes privarydavo tiek,kad puse dienos patalpa vedint reikdavo.
As aisku nepatenkintas kasmetine techapziura.Tingiu as rasyt tuos laiskus,o ir nelabai zinau,kaip.Nesugebesiu pagrist.Ne rasytojas as.As veiksmo megejas.Praeit su veliava pasiruoses,tik paskambykit.Tik pasauk mane vardu,atskubesiu as laiku!
1988m.ne tokiu dalyku prikreciau

.Tai buvo mano metas

.

.Dabar truputi liudna.
Siuo,kaip ir daugeliu,atveju tinka:vienas lauke ne karys.