Ai su tais bimbalistais ir audistais tai aš ir su ZX ar BX 1.4i nuskriaust mokėjau gatvėje. Esmė, kad nesvarbu, kiek kanopų po kapotu, jei už vairo vienas balvonas. Dragint tai nepadraginsi, bet dauguma tokių super gazuotojai posūkiuose gauna malkų. Ar jie bijo apsiverst, ar nežino savo technikos ribų, bet nuo Parodos kalno leidžiantis durdavau per šoną visokiom būlkom ir slyvom, kurių šoferiai prie Radastų g. šviesoforo būdavo pašaipūniško požiūrio dėl mano automobilio markės, amžiaus, išvaizdos ar būklės. Ties posūkiu dešinėn aišku būni geru pusšimčiu metrų atsilikęs, o labai ir neskubi, nes nesmagu žmones gąsdinti visokiais gazavimais ir lenktyniavimais, bet paskui išeini į vingiuotą tiesiąją ir tenka pirma juosta prakirst į priekį, ir senos poplikės padangos net necypteli, rodydamos, kad viskas saugumo ir proto ribose. Aišku, prastesni reikalai, kai pirmoj juostoj atsiremi į autobusą

Bet tai kad nėra prasmės juos skriausti. Labai linksma būdavo erzinti su 1.4, benzas kiaura dusle net mažos kubatūros skamba labai piktai, tai pagazuoji, pagazuoji, pirmu ir antru bėgiais išeini greitai, o toliau pasiekęs leistiną greitį sau ramiai važiuoji. O bachūrai nuskrieja į priekį kaip nuo šniūro nutrūkę, kartais ir ant patrulių pakimba

O naktį tai linksmiau. Čia kažkurią naktelę labai skubėjau kažkur su savo tuo C5. Sustojau laisvoj trečioj juostoj prie raudono nuo nemažo greičio. Stovėjo bachūrai su Audi A4 dyzeliu ir dar kai skubėdamas greit išėjau, tai matyt nusprendė, kad lenktyniauju. Nenorėjau labai lėkti, bet kai šalia toks juokingas vaizdelis, kad aš tiesiog skubu ir rizikuodamas pažeidžiu kelias taisykles, o tie bando aplenkti, tai teko dar truputį spustelėti ir damušti iki galo

Dar esu su BX turbodyzeliu su visiškai sulamošintu ir sudaužytu priekiu po avarijos, uždėjęs kažkokiam koviniam antram golfui, irgi pilnam piktų velnių.
Dabar net pats pagalvojau VAI VAI VAI koks aš rimtas, bet svarbiausia, kad visa tai vyksta su šypsena, o ne iš pykčio