WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 02 2025, 19:52

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 36 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 27 2007, 09:45 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Kad aš sergu šia citroliga-prisipažįstu.Beje,šiaip esu labai priprantantis ir mėgstantis įsijausti į kažkokią veiklą,tokiu būdu darbus mėgėjas pabaigti iki galo ir tai man teikia malonumą.Kada kažkokia veikla(tame tarpe ir Citroen)pradeda atsibosti-aš galiu ją atidėti,nutraukti ir grįžti prie jos,kada vėl atsiranda širdyje trauka.Todėl nemanau,kad mano liga man labai trukdo.Aš savo ligą valdau,bent kažkiek.Sergu ir kitokiom ligom,o jų tarpe ir tokiom,kurios trukdė valdyti mano gyvenimą,todėl teko pačiam pripažinti,kad tos ligos man trukdė gyventi ir veiklos,sukeliančios tas ligas,atsisakyti.O su Citroen jau esu trylikti metai ir kol kas esu patenkintas.Kad jos genda ir guliu po jom-taip,bet per savo gyvenimą turėjau ir taisiau ne vieną ir vienos markės automobilį ir aš su savo požiūriu dar niekad sau neprisipažinau,kai gulėjau po ne Citroenu,kad va,šitas automobilis man kažkuo ypatingesnis,žavesnis ar kažkaip stebuklingai lengviau taisomas ar stebuklingai negenda.Visi jie su savo gedimais ir niuansais.Ir nepasakyčiau,kad genda sąlyginai mažiau-kalbu net apie tokį tautos mylimą automobilį,kaip Audi-tegul jį perkūnas-ten nėra,kam gesti palyginus su Citroen,o jau mane užkniso.Labai daug kas priklauso nuo asmens požiūrio-paimk skirtingus asmenis ir jie visiškai skirtingai žiūrės į tą patį daiktą.Ir tai normalu.
Taigi manau tikrai nesikankinčiau dėl tautos ir nesėdėčiau čia,jei man to nesinorėtų-su Citroen esu savo noru,o ne dėl dėmesio stokos,o kad ligas pripaišinėti ir ypač rodyti pirštais į kitus ir juos gydyti-tai labai paprasta.Gal tiesiog paprasčiau yra pradėti nuo savęs.Žinoma save pakeisti yra sunkiau,nei mėginti keisti kitus.
Na kažkaip nelabai sau patikčiau,jei įlįsčiau į,tarkim,Audi forumą ir pradėčiau visus ligoniais vadinti dėl kažkokios savo skaudžios patirties su Audi.Bala nematė tų Audi :lol: .
Suprantu tave msxm.Tu matyt nusvilai su citroen ir suradai kitą auto savo pomėgiui ir manai,kad ir man(drįsiu kalbėti tik už save) taip yra.Ne,nėra tragedijos tikrai.Kai matysiu ir jausiu,kad mano gyvenimas dėl mano potraukio citroen pradeda ristis bedugnėn ir negalėsiu su tuo susitvarkyti,aš paprašysiu tavęs msxm pagalbos,kad tu man padėtum išsikapanoti,o kol kas viskas gerai :fiufiu: .

XM 2.5 turboD.
Xantia, BX, XM dalimis.

Paskutinį kartą redagavo 2 deimantukas. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 27 2007, 10:49 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

msxm rašė:
... Dėl pinigų - 6555 Lt. remontui nemanau, kad pagailėta...

Hmmm... :roll: O tai koki lauza reikejo nusipirkt, kad tokia suma sukist? :roll: :roll: :roll:
Skestanciu gelbejimas - paciu skestanciu reikalas :D Jeigu as noriu skesti, tai skesdamas, is ant kranto stovincio ir man paskaitas sekancio apie skendimo zala, neigiama vandens poveiki zmogaus vidaus organams ir ypatingai plauciams, tik nusijuoksiu, pries paskutini karta panirdamas :lol:
Man patinka sirgti citrinlige :D Ir gydomas nesileisiu :lol: Negaliu pasakyt, kad labai daug citru turejau :3BX, 3 XM, 1CX, 1ax, 1 c25, bet tokiu problemu, kaip msxm neturejau... Pats niekad neremontuoju - tam yra zmones, kurie ismano, kaip tai reikia daryti. Tokias sumas ikist i remonta :shock: Cia reikalingas ypatingas talentas...

2008 Mercedes Sprinter
2007 VW Caravelle

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 27 2007, 13:15 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

msxm realistiškai pažvelgė į situaciją, o jūs supuolėte ant jo akis draskyti. XM'ai ir seni citrai negenda tik pasakose ir optimistinėse ateities vizijose. Būtent tai patvirtina ir šio forumo, o ypač jo XM bei xantia skilčių populiarumas.

Bet vistiek smagu pasiskaitinėti juokingas diskusijas apie tai "kaip aš myliu savo citroeną", "kaip aš nekenčiu golfų" ir kitokius naivius prisipažinimus. Nesusitapatinkite su dylančiais ir rūdijančiais metalo gabalais, brangieji. Nieko nėr juokingiau, kaip reakcija į kvazikritiką dėl automobilio, tarsi tai būtų spjūvis į veidą ;)

Ne patikimumu (ir, beje, gausybe konstrukcinių klaidų) jie įdomūs, o originalumu ir idėjų drąsa (jų kurį laiką jau nėra), o tai reiškia - ir tam tikro rinkos segmento užėmimu. Didis "to segmento" privalumas - kad ten nemažai išsilavinusių ir įdomių žmonių. Tas čia ir smagiausia.

Koks artimiausias klubo renginys? :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 27 2007, 13:29 
va, teisingai Malgi. Butent, man sirdy ir like kas gero apie citrus - tai ZMONES. Pvz., Mario, Audro, Paulius, Julius, Marchius, Malgis ir daugelis kitu.. ;)
As dar po keliu metu ziuriu i ksara - ieskau akimis Mario, matau universala xma - ieskau Pauliaus, pamatau karuti traukt masinai - prisimenu Juliu :D

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 27 2007, 13:37 
Nuo savęs aš galiu pasakyti tik tiek, kad mane piktina anaiptol ne msxm nuomonė, kuriai aš ir pats beveik pritariu, bet pati moralinė pozicija ir tonas. Esmė ne ta, kad, kaip rašė malgis, "msxm realistiškai pažvelgė į situaciją, o jūs supuolėte ant jo akis draskyti", bet ta, kad msxm, aiškindamas, kaip jam mūsų visų gaila, leidžia sau užimti morališkai nederamą poziciją. Ir nereikia čia kreipti kalbos ten, ar genda XMai, ar negenda. Visos mašinos genda. Visos sensta. Apie tai ir šitas forumas. Bet tai yra tik pačių XMų ir Xantijų savininkų reikalas. Manau, jų gailėti nereikia.
Ir sąžiningai spjaučiau į veidą kiekvienam tokiam gailėtojui. Kai jau reikės, pats savęs pagailėsiu, dėkui. :D

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 27 2007, 13:52 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Senas šrotas ir yra senas šrotas, kad ir koks jis bebūtų - automobilis yra tik viso labo įvairių medžiagų ir iš jų padarytų dėtalių "krūva" skirta nuvažiuoti iš taško A į tašką B, meldžiantis, kad nereiktų apsilankyti taške S (servisas) :D... Tikimybiškai naujas automobilis taške S turi lankytis gerokai rečiau, nei senas, bet kaip ir visur lieka toks faktorius kaip daigto vartotojas, nuo kurio manierų priklauso daigto ilgaamžiškumas. Jei transporto priemonė buvo ekspluatuota tvarkingai, tai ir senatvėje ji bus ištvermingesnė, jei buvo drožiama (ką ir skatina šiuolaikinis vartojimas) tai ir apynauja jau bus šrotas. Taip, kad šiuo klausimu tikrai beprasmiška plepaliotis. Turi mxmai subaru ir džiaukis, kad jis tave veža ir šiaip "veža" ir ne tik iš A į B, bet ir į C ir į Ž... svarbu, kad S lieka šalimais. O citrovartotojams linkiu džiaugtis tuo, kad jie plaukiaja nuo A iki B, gal ir dažniau S aplankant nei mxmas su subaru...
Pvz man taip pat patinka subaru, bet aš negaliu sau finansiškai lesiti išlaikyti tokios auto dėl kuro sanaudų, o jei galėčiau tai ji man per maža būtų. Kiekvienas renkamės pagal savo poreikius ir išgales, o šis forumas tam ir yra, kad kiekvienas naujas susidomėjęs << galėtų pasverti kas jo laukia nusipirkus vieną iš pigesnių modelių panaudotų automobilių rinkoje.

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 36 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007