WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 02 2025, 19:58

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 64 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 19:35 
Nu man siaip xm ne ta masina lakstyt ar nardyt po nosim kazkam, nebent jau labai reikia. man maloniau xm vaziuot neskubant......jei jau lekt tai su Honda(ne reklama, bet isskirtine meile joms)... :lol: tai laukiu gerb. Proffanai jusu pakvietimo adrenalino dozei :lol:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 19:54 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Tomazas rašė:
jei jau lekt tai su Honda(ne reklama, bet isskirtine meile joms)... :lol: tai laukiu gerb. Proffanai jusu pakvietimo adrenalino dozei :lol:

Mano numylėtas maršrutas: Raudondvaris-Petrašiūnų nuovada... :lol: Galiu pravežti piko (prieš 8val) metu per mažiau nei pusvalandį, nepažeidžiant taisyklių tiek, kad legaliai stabdytų policija (t.y laikantis visų taisyklių, išskyrus greitis+10km/h) , bet diržai ir validolis-privalomi; vežiojuosi netgi mašinoj. :lol:
Nereklamuoju aš tų diržų, bet kasdieniam važinėjimui mieste jie yra būtini: o jei netikėtai (užsižiopsojęs) išlėksi sankryžon, kuria pagrindiniu važiuoja nestabdymo entuziastas? :roll: Aš tai žinau, kaip/kur taikyt, kad nuostoliai man ir mano automobiliui būtų kuo mažesni, o draudimo sąskaita-kuo didesnė :lol: Bet visada skaičiuoju, kad kolega, į kurį trenkiuosi- su saugos diržu... :? Kitaip neatsakau.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 20:05 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Nieko sau koki šurmulį sukuriau. net pačiam baisu :shocked:
Tik va kila klusimas: kiek iš jusu pilnai perskaite nuorodoje esančia info. ? (pirma temos žinute) suprantu kad kažkam gal patriotizmo jausmas neleidžia skaityti :D . pabandisiu nors ką išverst.

Удар проведем по современной моде — водительской стороной передка с 40-процентным перекрытием в деформируемый барьер, имитирующий бампер встречной машины. Но скорость мы все-таки решили снизить — не 64 км/ч, как по правилам тестов EuroNCAP, и не 56 км/ч, как по сертификационным нормам, а всего 50 км/ч. Из опасений за сохранность манекенов. - Smūgis -į minkšta barjerą 50km/val greiciu. tikrai švelniau už EuroNCAP normas.

для непристегнутого водителя удар о лобовое стекло после столкновения на скорости 50 км/ч оборачивается пиковой перегрузкой в 208 g - Neprisegtam vairuotojui smūgis į priekini stikla virsta pikinė perkrova 208g ( fizikos nemegėjams -1g tai yra kartinis kūno svoris, 208g tai yra padaugink savo masė iš 208 :shocked: )
Dabar skirta manantiems kad savo gyvenimą jie valdo patis:
Пристегнутый поясным ремнем «ребенок» никуда не улетел Но при отскоке тот «взрослый» манекен, что сидел справа, просто сел на «ребенка» сверху. С размаху припечатав всем своим 75-килограммовым телом.
Prisegtas vaikas nekur ne nuskrido bet ant jo atsisedo 75kg sveriantis suaugės.

Кстати, посмотрите, как левый непристегнутый задний «пассажир» согнул крепление водительского ремня на левой стойке кузова и спинку кресла. А если удар будет сильнее? Задний «отвязанный» седок просто добьет того, кто сидит спереди!
Jeigu smūgis butu truputi galingesnis galinis kairisis keleivis primuš sedinti priekije. (žiūrekit pav. esančius nuorodoje).
Trumpai tariant: nevertini savo gyvybes pagalvok apie kitus.

Vertejas aš blogas tai kad geriau skaitikit patis, ko nesuprasit rašykit, bandisim kartu verst. Ir tikrai nereikia manit atseit "viskas del to kad čia yra žiogas"
nuoroda http://www.autoreview.ru/archive/2007/02/crush/ ten yra i video, pažiurekit .

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 20:43 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Galiu išversti ir visą tekstą, bet juk kas skraidė be diržų, tas ir skraidys; kol prisiskraidys :) Bet lig tol sakys, kad tai yra gerai, ir toliau skraidys :lol: Sakyk nesakęs, rašyk nerašęs, bet kol nenukenčia savi kiaušai, niekas nekreipia dėmesio į jokius perspėjimus :lol:

Į viršų
 Pranešimo tema: Užsekit diržus, plizz
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 21:41 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Atrodo paciam man dar neteko nukentet,bet uzsisegu tik isedes.Mane labai veikia kitu pavyzdziai-matyt turiu vaizduotes truputi ir isikunyju i kitu kaili :D .

XM 2.5 turboD.
Xantia, BX, XM dalimis.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 21:47 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

proffanas rašė:
Aš tai žinau, kaip/kur taikyt, kad nuostoliai man ir mano automobiliui būtų kuo mažesni, o draudimo sąskaita-kuo didesnė :lol:

Na na, papasakok :D

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: Užsekit diržus, plizz
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 21:48 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

deimantukas rašė:
Mane labai veikia kitu pavyzdziai-matyt turiu vaizduotes truputi ir isikunyju i kitu kaili :D .

Galiu AP nupasakoti virtimo per stogą 60km/h ir ~10km/h įspūdžius :lol: Iš dalyvavusiujų 9 veidų nukentėjo tik 1 akiniuotis-akiniai nukrito ir sudužo. :) Visi buvo su diržais...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 21:50 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

velinas rašė:
proffanas rašė:
Aš tai žinau, kaip/kur taikyt, kad nuostoliai man ir mano automobiliui būtų kuo mažesni, o draudimo sąskaita-kuo didesnė :lol:

Na na, papasakok :D

Velinai, nepradėk... :lol: Jei man reiktų keisti priekyje skardą-aš rasiu,ka ją pakeis, ir tiek :lol: Bet jei jis bus be diržų-jo problemos... :roll:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 23:02 
As tai esu ismegines dirza tik tokioj kaip karuselej, kai regitra organizavo. Susedi i masina, prisisegi saugos dirza ir suka masina ratu. Tai ir parode, kad butina sektis saugos dirza.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 23:18 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

na su dirzais tai dviprasmybe gaunas, reikia sutikri kad dirzai veikai iki tam tikro greicio, jei autoivykis dideliu greiciu - atsitrenkimas i kliuti, esant didelem perkrovom, jau prasideda teleloto, gerai jei tai kaip sustrauskio atveju, visas salonas pilnas pagalvu, o jei vien dirzas tai vidaus organai vargu ar atlaikys apkrovas nesuplyshe. Ir kitas variantas yra teke girdeti kai iki masinai susipresuojant, sumacheri neuzsisegusi dirzu ishsviesdavo pro langa, ir traumos tikrai budavo menkos palyginus su tuom kokios galejo buti jam likus prisegtam salone... tai kad neatspesi ... pats shaip stengiuos segtis dirza...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2007, 13:50 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

bardakas rašė:
... Ir kitas variantas yra teke girdeti kai iki masinai susipresuojant, sumacheri neuzsisegusi dirzu ishsviesdavo pro langa, ir traumos tikrai budavo menkos palyginus su tuom kokios galejo buti jam likus prisegtam salone...

Jo, o kiek yra išsviestų pro langą ir paskui tiesiai po mašina sutraiškytų?
Aišku, tikrai yra atvejų, kai diržai pakiša koją, ir kažkodėl tai dauk kas juos labai akcentuoja, tačiau laimingų atvejų yrs tikrai žymiai daugiau ir tikai ne 50/50... Aš asmeniškai tai už diržus.

<< C4 1.6 HDi VTS Coupe

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 19 2007, 20:27 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

as viena karta i bardiura iskrides buvau, dar tie laikai buvo, kai prisiseges vazynejau, pagalve issoko ir tiek ..

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 21 2008, 22:45 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

dirzai gerai, aisku buna situaciju kai ir jie nepadeda, as atsargiau gazo pedala spaust pradejau kai pamaciau sita saita... http://www.scheurijzer.nl/flitspaal.htm (N-18)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 21 2008, 23:49 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Nu i na net skrandi skaudet pradejo
kad cia manau visi su dirzais buvo, bet lakunai
Visko net neistveriau

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 23 2008, 18:27 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

segtis ar ne dirzus as dazniausiai priimu sprendime vidines nuojautos paskatintas. kartais leki keliuku smagiai, be dirzo, viena ranka cigara laikau, kita megstama daina reguliuoju, autopilotas pats masina veda i prieki, saibas automatas meto, vairuoju kelieniais, ir ka? ir nieko..:) jokios minties apie dirzu segima net nekyla:)
kita karta visai negreit vairuojant pati ranka prisega dirzioka, tarsi kas pakuzdetu...
zinoma, tai ka as parasiau ne taisykle, tai isimtis....

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 64 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 5 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007