Ignas rašė:
Mano tevas yra nusipirkes nauja Ford Mondeo, jis ja labai dziaugiasi, jam atrodo jog tai labai saunus automobilis. Is tikruju tai pas ji sedynes tikrai medines, pakabos ten nera is viso, komforto nulis, o isvaizda- baisi kaip mano gyvenimas. Bet va jis vazineja ir yra isitikines priesingai.
Kazkaip man tai labai panasu i tavaji varianta:))))))
Paziuresim po penketos meteliu kaip tas fordas atrodys su ispuvusias sparnais ir arkom! Ir nereikia man aiskint, kad ten skardos cinkuotos! Maciau as ta "cinkavima", jei ji cinkavimu galima pavadint, ir ciupinejau tas skardas! FORDAS apskritai NERA MASINA!
O jei griztan prie komforto, tai as ne su ziguliuku visa gyvenima vazinejau, teip kad irgi zinau kas yra tikrai geros ir patogios sedynes! Is tu prastesniu drapoku, tai esu vazinejes su: audi 80 (bulkas ir senesniu auto), audi silke 100, vageniniu golfu, vageniniu pasatu ir ventu, polo, volviakais 3-4 serijos, mersedesais ir bemvais zemos klases, bemaz vos ne visais Lietuvoje sutinkamais fordais. Teko pasivezint ir su rimtesniais auto: MB 320, BMW 525, 530, 730, Volvo S40 (ar tai S70 (dabar jau net nepamenu, bet tas, kur su sikna kaip roverio)), Roveriu (vat skaiciu neprisimenu, ale pirmas lyg ir penketukas),

XM (su CX PAVAZIUOTI neteko, nors sedejau tikrai ne viena karta), teko ir 607 pasisedet!!!
O gi dar esu isbandes ir ne viena citroena! Teip kad, Ignai, nereikia lialia, nes as tikrai nesprendziu apie sedynes pagal viena mierka!