WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 02 2025, 19:33

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 36 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: apie citroenus
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 09:39 
nusprendziau, mieli citru turetojai, pries kaledas pasidalinti su jumis tokiais pamastymais. Ypac xm ir xantiju turetojams.
Siulau kuo skubiau issiparduoti savo "mylimus automobilius" ir nusipirkti kita, ka nors patikimesnio. Apie "legendini" xm ir xantiu patikimimuma kalbeti net nesinori, o savo argumentus apie citro dvasia xm nekalbekit, nes paskutinis tikras citroenas tai ne xm, o cx :D
Pamatysit, kaip palengves ir jums ir jusu seimoms ;)

su sventemis

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 09:55 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

:-s :what: :nono: << :love: :D

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 09:58 
Labas Mario, 100 metu :)
tu cia nesinervuok, tu torsiona turi, kiek pamenu, o ne hidraulika :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 10:00 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

msxm rašė:
Labas Mario, 100 metu :)
tu cia nesinervuok, tu torsiona turi, kiek pamenu, o ne hidraulika :)

Su šventėm ir tave. :D
O šalia torsjono turiu ir paskutinį tikrą... 8)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 10:00 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

kaledos dar neprasidejo, o kai kam jau baltoji karstine...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 10:01 
Mario, zinau. is Pauliaus tas? tas yra gerai, nors as DS labiau noreciau ;)
Sauliau - man tikrai ne baltoji karstine :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 10:07 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Na tiesiog toks tavo pareiskimas kaip "linkiu greiciau parduot ... ir nusipirkt ka nors patikimesnio" tai ne tik nepanasus i kaledini sveikinima, bet ir nei i tvora nei i mieta. Panasu i geziska nuomone apie viska kas ne VW: "NIVALIT" :D

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 10:18 
na, Sauliau, tu manes tikrai gezu nevadink. Neturejau niekada nei audi nei vw. Tik du citrus (xm ir zx), kuriuos pardaves, jauciausi, kaip po vezio operacijos. Siuo metu vazineju su subariku.
Beje, kiek matau, tu turi xantia. Zinai kaip apie xantia yra pasakes vienas legendinis citru meistas? "Geriau blogas xm, nei gera xantia, nes bloga xm dar gali sutvarkyt" :D
Ir tik neaiskinkit man, kad jusu citroenai (xm ir xiusos) dirba kaip laikrodziai :) Tiesiog as ne tas zmogus :) Mano du draugai turi citrus, tai man jie pasipasakoja visas bedas, o kitiems sako, kad nuostabios masinos, patikimos ir viskas ciki :) Pvz, pas mane xm nebuvo NE VIENOS vietos automobilyje, kuri nebutu sugedusi :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 10:44 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

O čia kokia mintis šitos temos? :roll: . Atėjai, pasakei ir pardaviau :roll: . Ar čia pasigirt norėjai, kad subariką nusipirkai :D

ex XM 92' 3.0 V6 APD Break

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 10:52 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Tu, ziuriu net citroeno neturi, bet labai jau norisi siame forume pasireiksti :)

As pazistu tris draugus turincius subaru (dvi legaci ir impreza) ir jie vis bedavoja apie tai kad tai tas tai anas sugenda, o kainos kandziojasi. :) tai dabar siulyt tau parduot subaru ir siulyt isigyt ka nors patikimesnio?
Taip, mano xantijai kartas nuo karto kas nors sugenda. Bet su kiek ivairiu masinu vazinejau tai visoms vis kas nors gesdavo :)
Jei tavo XM buvo pirktas visiskai suvarytas tai gal ir nebuvo sveikos vietos. O as savo masina esu labai patenkintas nes visos vietos sveikos, kiek tai imanoma 14,5 metu masinai. Man vaziuojant po 20 - 30 tukstanciu km per metus tai yra labai geras automobilis.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 10:54 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

msxm rašė:
na, Sauliau, tu manes tikrai gezu nevadink. Neturejau niekada nei audi nei vw. Tik du citrus (xm ir zx), kuriuos pardaves, jauciausi, kaip po vezio operacijos. Siuo metu vazineju su subariku.
Beje, kiek matau, tu turi xantia. Zinai kaip apie xantia yra pasakes vienas legendinis citru meistas? "Geriau blogas xm, nei gera xantia, nes bloga xm dar gali sutvarkyt" :D
Ir tik neaiskinkit man, kad jusu citroenai (xm ir xiusos) dirba kaip laikrodziai :) Tiesiog as ne tas zmogus :) Mano du draugai turi citrus, tai man jie pasipasakoja visas bedas, o kitiems sako, kad nuostabios masinos, patikimos ir viskas ciki :) Pvz, pas mane xm nebuvo NE VIENOS vietos automobilyje, kuri nebutu sugedusi :)

Kazkokia migla cia puti, kolega :!:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 10:55 
mintis temos ta, kad atsitoketumete nuo savo liguistu fantaziju, pagailetumete saves ir savo seimu ir atsikratytumete tu nevykusiu automobiliu, kuriu vergais esate patape.

Sauliau - tai, kad neturiu citroeno, reiskia, kad neturiu teises reikstis sitame forume??? Neturiu teises pasakyti tiesa, kuria ir taip zinote, bet nedristate pripazinti??

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 10:58 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Ale ir toli baltieji arkliai uznese... Labai objektyvi nuomone neturejusio kitokio automobilio kaip srotinis Citroenas. Pradziai gal reiktu paturet VW, kad suprast ko verti Citroen. Sutinku, kad Subaru is salono pirktas, maziau bedu del remonto sukels nei 300kkm pravaziaves XM'as naudotas statybinem medziagom veziot, bet jei lygint vienodo amziaus ir bukles kad ir ta Subaru ar XM'a klausimas kas pigiau eksplotuoti. Ir visai nebutina kirsinti liaudies bei kreipti demesio i XM ekstremistu kalbas.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 11:01 
tai dar nori pasakyt, kad citras pigiau eksloptuot uz subarika??? O pats esi ekplotaves tokiu pat metu masinas, kad taip kalbi??

Ir cia visada taip buna, kad jei neigiama nuomone apie citra, tai jau ekstremistas???

tai kaip citru myletojau, pranzuciskos masinos prancuziskos tolerancijos turetojau? :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2007, 11:14 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

O prie ko čia dar šeimos , liguistos fantazijos ir priklausomybės :roll: :evil: . Tau rimtai galva susisuko? Ar subarikas, ar citras - juk tai tik geležų ir platmasių rinkinys, ir jei dėl tokių dalykų jauti nuoskaudas , žmogau, man tavęs gaila. :cry:

ex XM 92' 3.0 V6 APD Break

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 36 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007