WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 08:00

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Citroen Berlingo
StandartinėParašytas: Gru 21 2004, 11:29 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Sveiki.Noriu pirkti toki masiniuka gal kas nors galit pasakyti minusus,pliusus i ka atkreipti demesi,koks varikliukas gersnis.Pirksiu aisku ne nauja.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 21 2004, 11:35 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Galiu pasakyti, kad tikrai faina masinka! Tik va gale sedynes labai jau aiksynes... :(
O kas man jame labai patinka, kad sedi aukstai, kaip dzipe! Be to, pas ji yra fainos detuves virs priekinio stiklo (stalciukai (kaip pas furas))! :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2004, 09:12 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Turbut geriausias HDI, ji ten tik vienos rusies ir montavo. Jei nori labai kruto tai imk tik Multispace, uoga 8) Gaila kad i juo nedejo V6, tikrai toki rekomenduociau kaip NR.1 :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2004, 09:31 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

xamas rašė:
Turbut geriausias HDI, ji ten tik vienos rusies ir montavo. Jei nori labai kruto tai imk tik Multispace, uoga 8) Gaila kad i juo nedejo V6, tikrai toki rekomenduociau kaip NR.1 :wink:

yep, optimalus sprendimas būtų Multispace HDi. Multispace yra skirtas šeimynininam naudojimui ir atpažįstamas iš to, kad bagažinės dangtis (būtent dangtis, nes jis yra "iš vieno gabalo", o ne durelės "iš dviejų gabalų") atsidaro į viršų kaip kokis hatchback'as ;-) šeip tinka ir katinamobilis Partner (nes juos abu gamino toje pačioje << gamykloje, panaudodamio P306 mazgus), bet jų varianto a la Multispace nebuvo.
esu matęs Multispace su oda ir kondicionierium - seilė ant batų nutiško ;-)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 22 2004, 14:25 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Dekui uz gerus psiulymus tik viena beda,kad uz mano 13000lt sitie varijantai man neikandami.Mane labiau domintu paprastas 1.9d gali buti ir krovininis.Man idomu ar cia toks pats variklis kaip Zx gal ir vaziuokles ligos tos pacios kaip Zx.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 23 2004, 11:50 
as berlingo vazinejau nuo 32 Km iki 56 KKM ir jis buvo paprastas 1,9 D (varilis tas pats nuo kokiu gal 83 metu jo marke XUD19). Su varikliu trukumu jokiu max. realus greitis 150km/h ir net labai drastiskai ji eksplotuojant tam varikliui nieko. priekines pakabos bedos kaip pas ZX (stabilizatoriaus traukutes is rikiuotes iseina mazdauk ties 40KKm) taciau galinis tiltas ten yra nuo 405 piezo jis truputuka skirasi nuo ZX. man su juo problemu nebuvo jokiu. Stabilumas kelyje kaip kabluko labai geras.

P.S. siam kablukui dabar spidometras rodo jau virs 180KKm tai jau pradeda eit sneka apie galiniu ratu sketimasi, o daugiau viskas OK ir toliau jis eksploatuojamas kaip tikra valdiska masina.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 23 2004, 12:09 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Ar istikruju toks bukas startas kaip raso kazkur apie 20sek. iki 100km/h.Aisku masina ne sportine,bet nesinori atsilikti miesto sraute.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 23 2004, 15:57 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Man teko pusę metų drožti partnerį 1,9D ( varikliukas turbūt tas pats kaip ir berlinge, jei klystu sorry), tai kaip tik ant bėgėjimosi buvo labai smagus mašinukas, veržlus ir reaguojantis į "gazo" paspaudimus. Ant kelio labai stabilus buvo, porą kartų teko išiminės 90 laipsnių posūkius maždaug ant 70 km/h (krautas), baimės buvo pilnos kelnės, bet nevirtom. Remontavo firma per tą pusmetį jį kartą, jau nepamenų ką, žinau kad važiuoklę, kainavo gal 400 LT Kemyje. daugiau jokių išlaidų per mano važiavimą nrbuvo ( vat kas buvo paskui, tai nežinau). Tiesa, buvo 99 metų, krovininis. Šiaip šeimai labai tinkamas mašinukas, vienas bendradarbis kai gavo iš gandrų antrą merginą, tai iškart nusipirko .... :P

ex XM 92' 3.0 V6 APD Break

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 23 2004, 16:11 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Aurimas200 rašė:
Man teko pusę metų drožti partnerį 1,9D ( varikliukas turbūt tas pats kaip ir berlinge, jei klystu sorry)

ne tik varikliukas, bet ir mašiniukas tas pats, nes gimsta abu modeliai toje pačioje gamykloje ant to paties konvejerio, tesiskiria lipdukai ant kapoto ir vairo - kokių po ranka turi, tokius ir lipina ;-)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 24 2004, 08:37 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

As irgi manau,kad neblogas masiniukas.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę