WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 20:41

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 12:52 
tai va paturejau vakar laimes su saviskiu xm, prie sankryzos sustojau ziu ko tai is po kapoto per krastus dumelis po truputuka verztis pradejo, greit isvaziavau is sankryzos, sustojau, atsidariau kapota ir...oij liepsnele buvo gero pusmetrio aukscio plykstelejo...staigiai sniego sniego, siaip netaip prigesinau ir pas meistrus...tai va zodziu viskas per tas dujas...susikaupe per tuos salcius nemenkai kondensato, uzsikimso alsuokliai ir tepala per matuokle ismuse>>ant ikaitusio variklio ir susidare fejerverkas, psio ....gal reiks ziema -ziemuze ant duju ir nelakstyti, gerai kad ji i pabaiga jau...kas idomiausia kad su masina tadien kaip tik pravaziaves buvaqu bent jau 1.5 val ir suidare sitoks fejerverkas, gi atsilti jau laiko turejo

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 13:02 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Pats laikas pradeti galvoti apie sildytuvus alsuokliu :/
Gvazi va pabandys ir suzinosim, ar padeda. Mano BX'ui netiko.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 14:38 
Tai,kad kazkas forume rase,kad ir ant benzo vazinejant,kondensatas vistiek atsiranda

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 15:01 
na kiek teko girdeti is meistro tai dvilitriniams ir ant bezino kondensatas susidaro...zodziu jis man pasiule geriausiai-karta i savaite i vilniu nupust :D :D ...prasivalys sistema ir psio ok bus

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 15:48 
kakha rašė:
na kiek teko girdeti is meistro tai dvilitriniams ir ant bezino kondensatas susidaro...zodziu jis man pasiule geriausiai-karta i savaite i vilniu nupust :D :D ...prasivalys sistema ir psio ok bus
Cia tikriausiai ir bus geriausias sprendimas,su masina reikia dazniau ir toliau vazineti,nes as Pvz.irgi palikau masina dviem dienom,tai irgi vos neuzsidegiau,be to dar ten pas dvilitri motora dar viena nesamone padaryta,bendzino slangele buvo pradejusi varveti,o apacioje kaip tik karstas kolektorius,taip,kad uzsidegt galima labai greitai :blow:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 15:54 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Ne nuo duju kaltes alsuoklis kisasi. :evil:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 16:39 
Tikiuosi pas V6 sitos problemos neaktualios? :roll: O tai pradesiu bijoti, nes mano XM'as jau antra savaite praktiskai nenaudojamas kieme guli.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 16:54 
sigius rašė:
Tikiuosi pas V6 sitos problemos neaktualios? :roll: O tai pradesiu bijoti, nes mano XM'as jau antra savaite praktiskai nenaudojamas kieme guli.
Dabar,kai atsilo oras,galima turbut jau ir uzvedinet auto,jeigu alsuoklis ir buvo pasales,tai manau dabar jau bus atsiles,o be to,jeigu automobili esi pastates stoveti,kai dar nebuvo dideliu salciu,tai gal ten ir to majonezo per daug nebuvo susidare

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 17:06 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

V6 tai absoliuciai dzin

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 17:44 
malgis rašė:
V6 tai absoliuciai dzin

Koki gera daikta as turiu :lol:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 19:18 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

tk as nezinau ar ilgesni pasivazinejimai nuo to apsaugo????
as vis vazinejo po 50 km i darba normaliu keliu bet du kart tas atsitiko kai ivaziuoju i vln po 50 km vaziavimo 100 km greiciu
va pirmadiei vel tas buvo tai palikau darbe
dabar nzn ar jau galiu vaziuoti ar reik viska valytis is naujo
taip ir galvoju gal vis silciau bus :))

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 20:26 
senelis rašė:
tk as nezinau ar ilgesni pasivazinejimai nuo to apsaugo????
as vis vazinejo po 50 km i darba normaliu keliu bet du kart tas atsitiko kai ivaziuoju i vln po 50 km vaziavimo 100 km greiciu
va pirmadiei vel tas buvo tai palikau darbe
dabar nzn ar jau galiu vaziuoti ar reik viska valytis is naujo
taip ir galvoju gal vis silciau bus :))
Na pats pagalvok,kuo toliau vaziuoji,tuo daugiau dregmes isgarini,automatiskai maziau ir "majonezo" susidaro

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 20:57 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

bet patirtis sako ka kita :(

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 04 2005, 11:15 
na as ir taip nevazineju tik mieste ir viskas, darbas ne kaune tai vis susidaro ryte 50km nupuciu i darba ir atgal 50km...aisku darbo metu vaziuoju tai tik su darbo masina maniske stovi ...ilsisi, zodziu kaip paskaicius ir meistru paklausius kaip ir varianto nera , kaip isvengti kondensato susidarymo, siaip man panasi situacija buvo pernai per tuos didesiu salcius, bet nei dumu nei ugnies nebuvo tik tepaliukas pabego truputi per matuokle, labai tikiuosi kad pavasaris jau jau jau prasides, nes meteorologu numatyti kitos savaites salciai nelabai mane zavi...vat tik nelabai su masina dabar malonu vaziuot, kvapelis nekos is peciuko, variklis visas apsibarsciaves tepaliuku, teks plaut kai pliusas lauke bus (garantuotas), kad paskum nieks neuzsikistu :)

P.S. po viso to vakar isigyjau gesintuva

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 04 2005, 12:11 
P.S. po viso to vakar isigyjau gesintuva[/quote]Geras dalykas yra gesintuvas,itariu,kad ir man reiktu toki daikta isigyti.O idomu,gal su kokiais kitokiais tepalais variklyje,kondensato susidaro maziau,pas mane Pvz.sintetiniai,bet majonezo vistiek atsiranda :?

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: