WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 20:43

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Bal 07 2006, 21:21 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Kai užsilenkė žmonos žaliasis krokodilas, ji jau buvo pareiškusi norą gydytis nuo citrinligės. Buvo į pežus pradėjusi dairytis... :lol: bet čia nupirkom XM Exclusive, pasivažinėjo dienelę, žiūriu - citrinligės paaštrėjimas pasireiškė. O vakare pareiškė:" Žinai, citrinligė - ištvirkėlių liga..." "Kodėl dabar tai nusprendei?"- Klausiu. " Važiuojant su citroenu visalaik esi orgazmo būsenoj..." - atsakė. Še tau kad nori... :roll: vat dabar ir galvoju, gal to Exclusive nereikėjo pirkt? Mąstau, kad vienas citroligonis šeimoj - blogai, o du - tai jau tragedija....
O gal kaip tam ketureily apie latrus:

Jei tėvelis vienas gertų,
Tai mama tėvelį bartų.
Geria tėtis ir mama
Ir todėl - darni šeima.

Gal panašiai ir su citrinlige?... :roll: :wink:

2008 Mercedes Sprinter
2007 VW Caravelle

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 07 2006, 21:33 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

8)

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 07 2006, 23:36 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

gerazzz... nu pas mumi irgi panašiai - Linė griežtai atsisakė kitų awto nei <<

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 08 2006, 13:14 
Ech... O as savo drauges, seimos ir giminiu akyse siuo atzvilgiu esu visishkas grybukas... :oops: " Kodel audines nepirkai?" "neturi kur pinigu kisht?" ir panashiai... Aishku nieko jie nesupranta ir as ant ju nepykstu. Siaip niekas is arciau su mano Zvereliu taip dar ir nesusipazino, esu isitikines kad kai susipazins savo zodzius atsiims.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 10 2006, 07:55 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Mano žmona mane irgi labai palaiko. Taip palaiko, kad aš tik kartais su Juoduliu pavažiuot gaunu :D . O va giminėlė tai matau, ką galvoja, tik į akis nesako. Uvažajet, naverno :lol:

ex XM 92' 3.0 V6 APD Break

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 10 2006, 08:48 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Man irgi panašiai buvo: iš pradžių galvojome apie Renault Megane, Laguna, bet maniškė taip nekaltai pareiškė: "o tai ne Xantia"? Ką gi, radosi Xantia... Vakar netgi originalią dokumentaciją atradau - oficiali rida nuo spidometro skiriasi vos 15 tūkst. Mallonu, ką ir besakyti :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 10 2006, 10:30 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Aurimas rašė:
O va giminėlė tai matau, ką galvoja, tik į akis nesako. Uvažajet, naverno :lol:

bijo, kad kitą koją nulauši... ;)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 14 2006, 19:57 
As zmonai pasiuliau: gal perkam minivena koki, tipo evasiona, tai ji man pareiske- tu pirk, tik XM'o neparduodam, o geriau, tai nusiperkam Break'a ir turesim du XM'us :lol:
Ka ir bepridursi..

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 14 2006, 22:40 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

O aš vežu užvakar žmoną su savo XM break, ji pamatė kažką už lango ir sako - o kokia mašina, ir graži ir praktiška, kas čia per modelis gal verta labiau pasidomėt?
Pažiūriu - o ten C5 break :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 15 2006, 09:37 
Gr2 rašė:
O aš vežu užvakar žmoną su savo XM break, ji pamatė kažką už lango ir sako - o kokia mašina, ir graži ir praktiška, kas čia per modelis gal verta labiau pasidomėt?
Pažiūriu - o ten C5 break :)

Tai čia gal mane matei :wink: Tik, kad naujos kartos C5 Breako aš dar nemačiau Vilniuj (apart savo, aišku :) ), chečbekų vienas kitas. O kas mane varo į neviltį, tai naujų passatų gausybė. Aš, kai pirkau naują mašiną, galvojau apie passatą, bet jo net netestdraivinau. Ir dabar nežinau ar gailėtis, ar ne :cry:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 15 2006, 13:03 
Pokshtas rašė:
Ech... O as savo drauges, seimos ir giminiu akyse siuo atzvilgiu esu visishkas grybukas... :oops: " Kodel audines nepirkai?" "neturi kur pinigu kisht?" ir panashiai... Aishku nieko jie nesupranta ir as ant ju nepykstu. Siaip niekas is arciau su mano Zvereliu taip dar ir nesusipazino, esu isitikines kad kai susipazins savo zodzius atsiims.

Pazistama situacija. Kai nusipirkom savo XM po pusmecio vaziavom i gimines taip vadinama susirinkima (is zmonos puses priedo). Zinoma XM ten pirma vakara nieko nesuzavejo, bet kaip palygint jauna seima, dar nelabai patirties turintys, ir gal ne prie pinigu kad normaliai ka nusipirktu ... zodziu tarp visu senu vokeciu ir japonu musu XM kaip balta varna, uz akiu taip jautesi ar tai nusisiepia ar tai uzjaucia... Bet is ryto (tiksliau apie pietus) kai isejom i kiema pramankstinti sustingusiu koju ir nusirazyti, pirmas klausimas buvo "O tai ko jis (XM) dar neguli ant pilvo?" klausimas nuskambejo su vos jauciamu nerimu (toks kaip buna griunant seniems steriotipams). Va tada mes pradejom sviesti gimine ir rodyti navarotus. Aisku buvo skeptiku, bet buvo kam ir patiko, ypac variklio turis ir kuro sanaudos :) zmones visgi praktiski.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 15 2006, 22:29 
Regimantas rašė:
Tai čia gal mane matei :wink: Tik, kad naujos kartos C5 Breako aš dar nemačiau Vilniuj (apart savo, aišku :) ), chečbekų vienas kitas. O kas mane varo į neviltį, tai naujų passatų gausybė. Aš, kai pirkau naują mašiną, galvojau apie passatą, bet jo net netestdraivinau. Ir dabar nežinau ar gailėtis, ar ne :cry:

Mačiau naujos kartos C5 Break netgi Utenoje, aišku manau ne vietinis tai buvo. Su motociklu važiuodamas aplenkiau, ir tik tada pastebėjau, kad II kartos, tai dar ilgai atsisukęs žiūrėjau. Įdomu ką žmogus pagalvojo.. :lol: Reikia kiba ant moco ševronus užsilipdyt? :lol:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 16 2006, 07:09 
Socrat rašė:

Mačiau naujos kartos C5 Break netgi Utenoje, aišku manau ne vietinis tai buvo. Su motociklu važiuodamas aplenkiau, ir tik tada pastebėjau, kad II kartos, tai dar ilgai atsisukęs žiūrėjau. Įdomu ką žmogus pagalvojo.. :lol: Reikia kiba ant moco ševronus užsilipdyt? :lol:

Tai ten tikrai ne aš :roll: Kai savo pirkau, tai Veho vadybininkas tvirtino, kad lietuviai nelabai universalus žiūri, bet aš kadangi važinėjau su Xantia Break tai man net abejonės nekilo ką rinktis. Be to universalai man gražesni :P Tiek Xantia, tiek C5.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 16 2006, 13:27 
Regimantas rašė:
Be to universalai man gražesni :P Tiek Xantia, tiek C5.

Galiniai žibintai nerealūs.. :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 31 2006, 12:08 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Pasirodo "citrinlige" serga ne tik lietuviai bet ir brazilai :shock: ,siandien ryte nuvaziavus i darba (irl) teko bendrauti su dviem citrofanais is brazilijos,labai gyre Xantia,sake pas juos gan populiarus automobilis,patys vazineja su tokia tik pirmos kartos,maniske Xsiusa apziurejo-pagyre 8) ,tik is kokios salies masina nelabai suprato,teko Europos zemelapi piest :)

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: