Maršrutas treniruotei darbo dienomis vakarų-rytų kryptimi,jei kas iš kauniečių susigalvos jėgas išsibandyti:
Startas 7.30val prie autobusų stotelės ant Raudondvario kalno,finišas-Petrašiūnų žiede (Kalantos/Masiulio).Važiavimas savo pasirinktu mašrutu.Griežtas eismo taisyklių (t.y.perėjos,šviesoforai,pirmumas sankryžose) laikymasis,išskyrus leidžiamo greičio viršijimą iki 10km/h.
Pirmą kartą ta trasa važiuojantis žmogus sugaišta 39-42min. Keli įkalbėti kolegos "ekoralistai",po atkaklių treniruočių, jau priartėjo prie 30min ribos.
Aš esu nuvažiavęs per 26min22sek.Žiemą.
Nevažinėjau tiksliai kurą matuodamas,bet kadangi beveik niekur nestabdau (taigi,ir nesibėgėju),sąnaudos turėtų būti mažiausios iš įmanomų.Kukliai šnekant,kaip ir visada,kai aš važiuoju...
Šiaurės-pietų kryptimi tuo pačiu laiku važiuoti yra kur kas bjauriau,nes tenka kirsti ir kažkurį Nemuno tiltą,todėl niekaip neišvengiama kamščių apie stotį ar Senamiestį.Aš pvz.tokiais atvejais stengiuosi pakeisti važiavimo laiką,arba važiuoti šiauriniu ar pietiniu apvažiavimu,suderinęs tai su savo sekančiu ar prieš tai buvusiu maršrutu,kad kuo mažiau prarasti laiko ir kuro...
Todėl ekoralis mieste,ypač Kaune-aš visada UŽ!

bile prizų būtų...