Tomazas rašė:
pas mane vazinejant mieste, ir graziai ir kamstyje, ir paspaudus 70laipsniu, isvaziavus i trasa apie 80, sakyciau galbut jei termostato beda tai neuzkiltu ta temperatura is vis laikytusi 50-60 ir vsio... paaiskinkit man jaunam xm fanui..

Jei tai vyksta esant -15C -dar gali būti termostatas ir tvarkoj;variklio temperatūra per šalčius priklauso ir nuo važiavimo stiliaus (pvz.,"duok anglių" antra pavara kildamas į Milikonių ar Savanorių kalnelį-ir pamatysi

).Bet jei ir pliusinėje oro temperatūroje važinėjant mieste ir "paspaudus" nekyla daugiau 70C-keisk termostatą.
audrius donela rašė:
Yra pas mane intercoleris ir masinyte 92m galo,o raudona tikrai ant 100C prasideda
Mano 2.1TD '92.07.,o jo aušinimo skysčio temperatūros skalėje pirmas raudonas brūkšnys yra ties 120C.Tik niekad ligi tiek nė iš tolo nebuvo pakilę

O jei pas tave ir per šalčius su kiauru termostatu užkyla iki 95C-pasitikrink antifrizo lygį;nesvarbu,kad lemputė nedega-gal ji perdegus;gal daviklis streikuoja

Taip neturėtų būti.
Saulius rašė:
Vasara kai mano termostatas uzsikirto ir neatsidarinejo, tai perkant nauja parduotuveje paklause, kokio noriu, ar kad prie aukstesnes atsidarytu, ar prie zemesnes temperaturos.
Xantijoms berods yra termostatai su trimis skirtingomis temperatūromis ( forume buvo rašyta),bet visų atsidarymo temperatūra yra virš 80C.Jei temperatūra atkakliai laikosi žemiau 80-problema greičiausiai termostate.