WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 15:36

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Priekinio stiklo apiplovimas
StandartinėParašytas: Sau 28 2006, 00:41 
Sveiki.

Pas mane buvo supiltas neaishku koks skystis jis aishku uzshalo, dabar bishki atshilo tai paemiau ir supyliau -25 bandant purkshti varikliuko garso nera. Ar jam yra koks saugiklis? Ar jis jau bus nuduses? Kaip prieiti prie bakelio?

Aciu uz info

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 28 2006, 00:50 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

nu jei supylei ir palikai lauke - gali prisieit ilgai laukt, nes ant ledo supiltas tas -25C ilgai tirpins tą ledą. reikia garažo - nebūtinai šildomo - įvarai pavažinėtą awto, per naktį tepastovi - turėtų atitirpt. man buvo - siusalas -15C, bandau purkšt - neveikia, pasižiūriu termometrą -18C. užpyliau 30C, bet padėjo kaip tarakonui skiepai nuo gripo... nusiraminau, dabar orai prašilo, skysčiai atšilo, vėl siusioja ;-)

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 28 2006, 08:40 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

DrTopcik rašė:
Sveiki.

Pas mane buvo supiltas neaishku koks skystis jis aishku uzshalo, dabar bishki atshilo tai paemiau ir supyliau -25 bandant purkshti varikliuko garso nera. Ar jam yra koks saugiklis? Ar jis jau bus nuduses? Kaip prieiti prie bakelio?

Aciu uz info

ir neskubek ijungineti uzsalusaio varikliuko nes tikrai sudeginsi............

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 04 2006, 08:05 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Tautieciai, nenorejau kurti naujos temos, tai gal kas pastebes mano posta cia.
Vakar dasipilinejau langu apiplovimo skyscio, kokius keturis litrus supyliau, viskas ok, dar dapilinejau (norejau pilna privaryti). Tai skystis pakildavo iki kakliuko beveik virsaus, (uzputodavo, bent jau taip galvojau), o po to kaip ir pridera putoms nusileisdavo. O tada pastebejau, kad cia ne velnio ne del putu putojimo vis dapilineti jo reik, o po desiniu ratu balute jau darosi. Ar bakelyje yra padaryta kokia ertme, skylute ar dar kas issipletimo atveju ? Ar mano bakelis neatlaike ziemos salciu ?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 04 2006, 08:13 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Na tai viskas aisku , per daug pili, ten kur i sparna ilenda tas galiuks blogai susijunges su pagrindiniu bakeliu. Kai turesi laiko prasiardyk puse masinos ir susitvarkysi :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 04 2006, 11:42 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

limedo rašė:
Vakar dasipilinejau langu apiplovimo skyscio, kokius keturis litrus supyliau, viskas ok, dar dapilinejau (norejau pilna privaryti). Tai skystis pakildavo iki kakliuko beveik virsaus, (uzputodavo, bent jau taip galvojau), o po to kaip ir pridera putoms nusileisdavo. O tada pastebejau, kad cia ne velnio ne del putu putojimo vis dapilineti jo reik, o po desiniu ratu balute jau darosi. Ar bakelyje yra padaryta kokia ertme, skylute ar dar kas issipletimo atveju ? Ar mano bakelis neatlaike ziemos salciu ?
NA ten per sparna eina slanga kuri megsta trukti nuo laiko arba blogai susijungus su bakeliu,man buvo 4 ltr. pili o ibega i bakeli koks litras, ir viskas ant zemes, tai nuimi desine posparne, issiimi desini posuki ir jeigu as su savo rankom priejau ten viska susitvarkyti tai manau ir tu prieisi, tik bakeli laikantys varztai gali buti prirudije, tam reikalui as panaudojau bulgarke ir susitvarkiau per pusdieni ir problemu kaip nebuta :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 19 2007, 17:49 
as irgi prisijungsiu kad naujos temos nekurt :D

kur randasi siurbliukas purkstuku, nes man atrodo kad sparnuote nusukau kai skystis uzsales buvo

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 19 2007, 19:02 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Kircius rašė:
as irgi prisijungsiu kad naujos temos nekurt :D

kur randasi siurbliukas purkstuku, nes man atrodo kad sparnuote nusukau kai skystis uzsales buvo
Bakelyje is apacios matosi ir keiciasi, toks kaip XM tik kad 2 pusiu, t.y. i viena ir i kika puse pucia, o XM tik vienpusiai motoriukai, jai ka turiu viena atsargoj ir XM ir Xantia-Xsara bet net nezinau ar ikalbesi ji mane parduoti 8) Nepyk kad paerzinau :roll:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 25 2007, 11:54 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

O Vilniuje kur ieskoti purkstuku gal kas pasakys ?
Norejau padaryti kaip geriau, bet isejo kaip visada - nulauziau ausele, dabar belenkaip makaluojasi. Nors ir nesusalus plastmase buvo...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 25 2007, 13:05 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

limedo rašė:

Pas mane buvo nuluzes tas kakliukas, tai puse ipildavau i bakeli puse ant zemes :(

BMW 7er

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 25 2007, 15:01 
limedo rašė:
O Vilniuje kur ieskoti purkstuku gal kas pasakys ?
Norejau padaryti kaip geriau, bet isejo kaip visada - nulauziau ausele, dabar belenkaip makaluojasi. Nors ir nesusalus plastmase buvo...

Aš pirkau CP. Kaina 5 lt. vienas

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume