Gedas rašė:
pavydzhiui ZX niera nieko ypatinga auto, taip kad koks tiuninguotas jis ir atrodytu geriaw nei gamyklinis ir ishsiskirtu ish minios. Arba pvz tas pats variantas su Xara... Ko jus chia uzhsipuolet ant tamsintu langu, kur chia jus matot gaidishkuma???? nu neoniniai purkshtukai kurie prideda po 10 ag tai jau uprantu, kad gaidishka... krc jus neteisus dziel tuningo
del ZX tu teisus - tai tiesiog saziningas darbinis awto, o ZX Break man netgi grazhus

taciau kaip isivazduoji ta stylinga? etazhere ant uzhpakalio? buldozeris palei zheme priekyje? sidabriniai sparneliai? margos lipoochkes ant shonu? vienas dalykas yra gamykloje tonuoti stiklai, kurie parodo masinos verte, o visai kitas - megejiskai plevele uzhlipinti, kurie tera tik prabangos pamegdziojimas.
o del Xsaros tu ne visai teisus - ji pakankamai moderni&grazi ir be plastmasiniu prielipu.
kitas dalykas - tiek ZX, tiek Xsara man asmeniskai kiek ankstoki per pechius, nors funkcionalumu jie tikrai geri
mat as i awto ziuriu visu pirma is funkcionalumo puses:
1. lengvoji awto veza seima
2. autobusas veza keleivius
3. krovinvezis veza prekes
4. lenktynininis awto laksto treku ar raliuoja
5. etc.itd.
ir tas funkcijas plakti i kruva nelabai iseina - kiek tu etazeriu ant golpo ar ZX bedetum - formules is jo nesigaus...
va apie sita as ir kalbu, kai sakau, jog kai eiline serijine masina aplipdo megejisko stylingo elementais - man tai kiek juokinga