WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 23:08

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Neatsidaro bako dangtelis
StandartinėParašytas: Kov 04 2007, 23:48 
nu va baigesi ziema bet paliko savo priminimu. nebeatsidaro benzino bako dangtelis. anksciau padedavo paspaudinejus pulteli keleta kartu o dabar tas varikliukas neatitraukia spragtuko. gal kas turit minciu kaip ji atitraukti ir pro kur ishsiema tas varikliukas. benzino lempute jau dega!

P.S. masina xantia 93

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 05 2007, 00:17 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

jauciu kad plastikine mentele teks lenkti bako dangteli, i tarpa is kaires puses ir lenki i kaire, nes liezuvelis ant pacio dangtelio, na pats issiaiskinsi, nebent gali susirast laidus varikliuko ir bandyk poliariskuma keist, taip bandyti atrakint/uzrakint

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 05 2007, 11:39 
viskas ten normaliai issilauzia ksemui, o hantijai negarantuoju. dar ana ziema peer pacius didziausius salcius supratau kad bake tik keli lasai benzo ir uzsukau i degaline. nepavyko atidaryt dangtelio niekaip, tada sedau ir vaziavau link darbo, galvojau atsils. ne tut to bylo, ir paskutineje palei darba degalineje nepavyko. sustoti neaisku kur tusciam nenorejau, todel issiemiau pora atsuktuvu ir is lauko is kaires puses atsidariau. per kokia minute su pirstinemis, bet pirstu jau nebejauciau nuo salcio dar koki pusvalandi. o pavasari pasidarysi laisvai, jei naudosi ne atsuktuvus o plastmasinius daiktus tai ne carapinkos neliks. kai kuriose masinose buna is bagazines tokios dureles priejimui, bet mano ne vienam is triju ksemu nebuvo.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 05 2007, 12:15 
Atsijungęs
Naujokas

mano xantiajai buvo rudeni varikliukas uzsilenkes.
tai reikia nusiimti posparni,
ikisti ranka, susirast ta svirtele ant centrinio varikliuko, ja patraukus atsidarys dangtelis. atidarius dangteli atsuksi varzta, ir dar po posparniu yra kazkoki tvirtinimo varztai. ir arba isimsi ta varikliuka visai ir dangtelis bus neberakinamas, arba srote kita nusipirksi. as pasikeiciau. kainavo 10 lt.
P.S. pas mane jokiu dureliu is salono nera. buvau nuardes visa kilima sone.
priejimas is apacios nuemus posparni

Dodge caravan 1999 3,3 LPG
Kaunas

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 05 2007, 16:40 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

kai pas mane centrinis neveike, tai darinejau dangteli su peiliu. jei pasisvietes su kuo nors paziuresi, ten toks metalinis strypukas islenda/ilenda i dangtelio kilpa. tad imi astru peili, uzkisi, truputi dangteli pakeli i save ir suimes pirstais laikai. tada su peilio astria gelezte stumi ta metalini strypuka i masinos galo puse. jis vaiksto gana sunkiai, bet imanoma atidaryti. o prasikalus-vieni niekai:)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 05 2007, 18:44 
kaip sako "sila jest uma nenado" . padejo pora stuktelejimu ranka per masinos sona ir atsidare . bet varikliuke arsukus varzta tai visokio sh prisirinke matosi. tai noredamas ispurksti su wd netycia ileidau visa ta uzrakta i sparna ir nebeistraukt jo , nes tempiant uz laidu atsitraukti galima nebent galine to spragtuko dali. dekui NedaBytas uz informacija o tai dar gal buciau karta ieskojes priejimo is bagazines(o apsivkes taip "lengva" nuimti, kad nezinai nei kur, nei kaip pritvirtintos tos plastmases) bandysiu nuiminet posparni. beje ir benzino filtras kazkur ten turetu lygtais buti, tai tuo paciu pasikeisiu.
o tau POWER turbut tas gedimas lengvesnis buvo, nes as bandydamas atstumti ta pypsiuka apibraiziau gerokai ji, ir nulauziau 2 kitaiskus atsuktuvus, bet vistiek nepavyko.

dekuju visiems uz pagalba.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 05 2007, 19:24 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

ne su atsuktuvais reikejo, sakiau-su peilio (ir pakankamai nelankstaus) astria gelezte. ikisi ja virs strypuko, vedi zemyn kol astri peilio briauna neatsirems i ji, ipjauni siek tiek, tik kad peilis uzsikabintu, ir stumi. ir taip per kelis syk ta strypuka suvarai atgal visa i savo vieta...:)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 07 2007, 09:58 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

kokio velnio xmus braizot. bent jau pas mane (hecbekas) tas strypelis prieinamas is bagazines ir nereikia jokiu peiliu. suemi pirstais ir atitrauki jei reikia, nors jis pas mane veikia

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 07 2007, 16:16 
riksai, tik kai kuriuose ksemuose yra is bagazines priejimas. sprendziant is mano asmenines patirties, is 3 nebuvo nei viename.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: