Perverčiau visas temas, nieko kas man padėtų neradau.
Žodžiu įspūdis toks, kad mašina prie kažko pririšta, nes netraukia tai totaliai, gal ZX 47kw geriau traukia.. Jei važiuojant dugnais, tai Xm dar gal siaip taip ir imanoma būtų naudotis, bet čia ne sprendimas. Turbiną matavau dyzelių servise, rodė kažkokius 25 vienetus, tas kas matavo, sakė, kad "turbina jau tokia vidutinėlė.. ", o vietinis variklių meistras, sakė, kad čia dar pakankamai neblogai. Šlangų akivaizdžių didelių įtrūkimų nesimato. Nusiėmęs nebuvau. Nežinau kur ieškot problemos. Filtrai, tepalai, diržai pakeisti Vokietijoj, oro filtrą buvau išsiėmęs patikrinimui, tikrai švarus, ir ganėtinai naujas. Buvo mintis, kad gal degimo nepataikė pastatyt keisdami diržą, tai šiek tiek pareguliavo vietiniai, dabar jau atsirado ir juodo dūmo, kas būdinga dyzeliui, taip pat šiek tiek pagarsėjo variklio darbas (nors ir šiaip jis man po ZX labai garsus). Na bet degimą tai tikrai dabar gerai pastatė. Va dar buvo tokia rekomendacija kažkokį priedą į kurą susipilt, bet man čia juokingai skamba. Vat, kai buvo Vokiškai mašinai toks netraukimas, tai buvo nudvėsęs oro srauto matuoklis, bet šitam 2.1TD tokio, kaip ir nėra..
Žodžiu būčiau dėkingas už bet kokius pamąstymus, kur ieškot galų..