grumlinas rašė:
žodis santechnikos ekspertams kurie nemato prasmės sistemos plaut
O tai kam ją plaut? Juk išleidai tuos snarglius, net iš stabdžių nenuleidęs brudo pripylei LHM (juk mažiau reikia; kam senai mašinai tiek daug naujo LHMo?

), ir važiuok švilpaudamas?... Snarglius tai juk išpylei; kokios problemos? Ypač jei pylei naują LHM, o ne perkoštą atrabotkę.

Citroextrymas tai, bet būtų smagu, jei kolegos žinotų, ką ir kodėl daro...
ir kodėl man sukelia homerišką juoką skelbimai tipo "parduodu 10 metų senumo automobilį, visas
idealus, net skydelio lemputės visos veikia, hidraulika ideali, net LHM vakar pakeistas"........

old cat rašė:
pries pora metu truko magistralinis vamzdelis, beveik visa jo turini ispurske lauk, jis buvo isplautas, ir sistema dapapildyta nauju. Nebuvo jau skaisciai zalias, bet ir tokiu varvalu jame tikrai nebuvo!
Čia irgi tetrūko vamzdelis vos po 400km nuo LHM keitimo, o ir pravažiuota tebuvo 15km su trūkusiu... Kadangi atsivėrė pati sistema, net minčių nebuvo ją pildyti-tik darsyk keisti LHMą; vienareikšmiškai. Kad LHM palyginus šviežias-matosi (400km-beveik nieko, iš esmės), o ko avarijos ir remonto metu sistema prisigaudė-irgi matosi... Čia viskas-nuo LHM bakelio dugno. Ne iš ineto, o kaip ir anksčiau buvusios nuotraukos-paties darytos...

Pats "tazikas" (indas)-naujutėlis, ir jame tikrai nebūta jokių šiukšlių. Bakelį prieš keičiant LHM, beje, pats buvau išplovęs ir išdžiovinęs, taigi jame irgi nieko nebuvo. Sistema irgi buvo išleista, kiek įmanoma... O kas jame atsirado po remonto

Cituoti:
Tai ko man plaut, pasakykit?
Tai niekas ir nesako, kad
tau būtina plauti. Aš teaiškinu, kodėl plovimas reikalingas iš esmės, o ne kažkokiu konkrečiu atveju. Kaip jau buvo minėta Auručio pavyzdžiu, galima ir LHMo 100kkm nekeisti-būna, kad ir tada mašina visvien važiuoja

old cat rašė:
Viena nesupratu: kur jus tokiu baisiu el-has-em-o nuotrauku gaunat? <...>
Ar tik del to, kad kazkas vienas nusipirko masina su uzmusta hidraulika; ir savo viena atveji bei nuomone laiko visiems privaloma taisykle?!
ne blyn; tai mistifikacija, ir tai, kas visose fotkėse- būdinga gal tik vienai mašinai ant svieto , o visa kita specialiai kiaurom dienom ir naktim yra piešiama ir fabrikuojama, kad tik išdurti kokį seną seną išmintingą išmintingą katiną, kuris mąsto tik sava galva