uodas rašė:
as keiciau.
pradzioj nuimk visas kur matai tris slangeles + atjunk fiske su laidu, jas pamegink be jegos kazkurtai paslept, kad nemaishytu atsukti, o po to nuimti filtra.
toliau ka rashysiu - tavo reikalas, ar darysi, kaip as sakau, ar nedarysi...
taigi meginau su "senuku" arba "maximos" kokybes filtru nuemeju atsukt, praslysta, o gero neturejau, tai paemiau buka atsuktuva ir dideli plaktuka, ir labai silpnais bet daznais smugeliais dauzai per atsuktuvo gala - atsisuka graziausiai.
(shita recepta man parode vienas dizelistas, kai nebezinojau kaip atsukti - jis priesh darydamas man pasake - "as atsakau uz sulauzyma materealiai - sulauzysiu - apmokesiu kiek bekainuotu - drasus esu todel, kad zinau, kad cia juk naujos plasmases ir nereik ju taip ziauriai bijoti, kad skils, jos geresniu savybiu nei metalai) vienu zodziu nezinau, kiek jis teisus, bet jis minetu budu atsuko ta filtra, kadangi netiko filrtas (pas c5 2.2hdi yra dvieju rushiu filtrai ) tai apkeitus parduotuveje, man teko paciam ta pacia procedura daryti. toliau - atsukus su visu dangteliu nusiima popierinis filtras, i kurio vieta, uzmauni ant strypelio naujaji ir vel pamerki i diz kuro "vonele" . ir prisuki su rankom - stipriau nereik - pvz po 3km vaziavimo, man tiek pritrauke, kad vel teko atkalinet, kad pakeist filtra.
Visu pirma, atkalinet irankiais nereikia- uztenka rankomis suimt ir atsukt (nebent pianisto rankos).Antra, yra zyme iki kiek uzsukt, taip kad nepersistenkit ( nebent rankos pianisto)....