WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 11:57

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Gru 13 2007, 15:47 
Sveiki, gal kas galite patarti? Pajungiu video viskas ok rodo, bet kada pradedu vaziuoti, neberodo, raso, kad video nera aktyvus kada vaziuojate. Aisku cia taip yra del saugumo, bet gal galima „nulauzti“ kaip nors, kad vaziuojant irgi rodytu?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 13 2007, 16:32 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

idomiau filma ziuret negu i kelia? :lol:

C5 2.0i 16v '02 break

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 13 2007, 16:44 
Tai, kad pas mane nera cd grotuvo. Vietoj jo telefonas su radija. turejo buti cd keitiklis, bet isimtas. Tai va dabar noriu, kad nors dvd pasijungti, ten ne tik filmus galeciau ziureti bet ir cd klausyti...

Į viršų

StandartinėParašytas: Gru 13 2007, 18:35 
bamburas rašė:
Sveiki, gal kas galite patarti? Pajungiu video viskas ok rodo, bet kada pradedu vaziuoti, neberodo, raso, kad video nera aktyvus kada vaziuojate. Aisku cia taip yra del saugumo, bet gal galima „nulauzti“ kaip nors, kad vaziuojant irgi rodytu?

tikrai galima nulauzti, nezinau kiek kainuoja, bet zinau kur klp nulauzia.
ar sunku parashyt is kokio miesto esi, kad zinot, kur tave nukreipt?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 13 2007, 18:53 
Atsijungęs
Pastovusis

o kur klaipedoj nulauzia, buciau labai dekingas.

2009 c4 GP ex
2008 bmw 530d ex
2011 peugeot 508 2.0hdi

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 13 2007, 20:06 
as pats is Vilniaus.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 13 2007, 21:00 
sauliusv rašė:
o kur klaipedoj nulauzia, buciau labai dekingas.

as buvau pas Valda ir jis man norejo parduot va kazka panasaus i toki
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbima ... a&id=55113
tai sake, kad jie ishsijungia pradejus vaziuoti, bet tai nera problema, nes jis padarys, kad veiktu ir vaziuojant tik as nepirkau, nes jis ta maga biskeli perbarngiai norejo man ikishti, lyginant su rinkos kainom
jo mobilus 868566686
randasi jis vaziuojant silutes plentu (kur "musu namas" tik kitoj pusej) ir pravaziavus gelezinkeli, ishkarto reikia sukti link "ventus" degalines, jos nedavaziavus vel sukti i desine ir vaziuoti sukleliuku iki garazu - garazuose kelias dalinasi i dvi dalis - laikykis desiniau - ir po kaire pirmieji - keturi garazai jo. (sekantys garazai super-puper elektronshiko romo (atjungineja fabricnas signalizacijas ir t.t), o jei butum laikesis kairiau - ten labai kietas dizelistas, turintis citroen kompa Andrius(nieko netaisiau pasju, bet zmones sako kad geras) + salia tarpines parduoda visokias)

Į viršų

StandartinėParašytas: Vas 14 2009, 22:37 
Tai čia jūs turbūt kalbat apie RT3 sistemą,kur yra didelis ekranas,radijas,telefonas,navigacija,cd ir cd-chaiger.Čia geras dalykas,dar bardačioke turėtų būti A/V jungtis...tik pas mane kažkodėl neišeina nieko paleist per tą A/V.Reikia atnaujinti softą,tada Mp3 skaitis ir žemėlapius jau galimės naujesnius dėt.Bet tai va klausiau,kaip kiti atnaujino tą softą,kur jį gavo...Reik laukt,kol kas nors atrašis...

Į viršų

StandartinėParašytas: Vas 18 2009, 21:55 
Atsijungęs
Pastovusis

Blynda rašė:
Tai čia jūs turbūt kalbat apie RT3 sistemą,kur yra didelis ekranas,radijas,telefonas,navigacija,cd ir cd-chaiger.Čia geras dalykas,dar bardačioke turėtų būti A/V jungtis...tik pas mane kažkodėl neišeina nieko paleist per tą A/V.Reikia atnaujinti softą,tada Mp3 skaitis ir žemėlapius jau galimės naujesnius dėt.Bet tai va klausiau,kaip kiti atnaujino tą softą,kur jį gavo...Reik laukt,kol kas nors atrašis...

Pats nelabai atidžiai skaitai temas. Dar kartą idedu nuorodą žemėlapiams ir softui. Kaip atsinaujint , kalbėta ne vieną kartą. Kaip aktivuot A/V iėjimus irgi buvo kalbėta.
http://thepiratebay.org/torrent/4253941 ... 008_Europa

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 19 2009, 18:19 
Pats nelabai atidžiai skaitai temas. Dar kartą idedu nuorodą žemėlapiams ir softui. Kaip atsinaujint , kalbėta ne vieną kartą. Kaip aktivuot A/V iėjimus irgi buvo kalbėta.
http://thepiratebay.org/torrent/4253941 ... 008_Europa[/quote]

Jo,dar naujas čia,tai kolkas nelabai dar išeina rast viską,ko ieškau. Radau jau viską šitą,atnaujinau ir softą,viskas puikiai kolkas veikia,Mp3 groja,bet va dėl A/V ir AUX tai taip ir nežinau,kaip daryt...Skaičiau angliškam saite,tai ten sakė,kad reikia aktyvuoti tiesiog,bet jie varė į autoservisą ir ten jiems aktyvavo...

Į viršų

StandartinėParašytas: Spa 15 2009, 15:08 
Blynda rašė:
http://thepiratebay.org/torrent/4253941 ... 008_Europa

Jo,dar naujas čia,tai kolkas nelabai dar išeina rast viską,ko ieškau. Radau jau viską šitą,atnaujinau ir softą,viskas puikiai kolkas veikia,Mp3 groja,bet va dėl A/V ir AUX tai taip ir nežinau,kaip daryt...Skaičiau angliškam saite,tai ten sakė,kad reikia aktyvuoti tiesiog,bet jie varė į autoservisą ir ten jiems aktyvavo...[/quote]

Softą parsisiunčiau iš torrents.ru MP3 skaito. AV važiuojant nesu bandęs, reiks kamerą pasijungus išbandyti. Už savaitės parašysiu ar man važiuojant rodo.
Žemėlapiai man nelabai pasileidžia.

Į viršų

StandartinėParašytas: Spa 21 2009, 14:01 
Pas mane tai rodo dvd bet kai pradedu virsiti 30km/h greiti atsijungia ir aisku mielai padaryciau kad neatsijunginetu bet nzn kaip... Bet as nesu softo atnaujines dar... Tiesa sakant nzn kokia sistema pas mane yra gal kas patartu pas mane citroen c5 2.2hdi 2001metu exclusive su navigacija ir dideliu ekranu...

Į viršų

StandartinėParašytas: Gru 23 2013, 23:45 
Atsijungęs

Sveiki, pas mane ta pati "bėdelė", norėčiau matyti video važiuojant mašinai, bet pradedant važiuoti išsijungia. Pas mane 2004 C5 2.2 HDI su dideliu spalvotu ekranu. Per AV jungtį "bardačioke" pasijungiu video, bet važiuojant nerodo. Kas galėtų parekomenduoti meistrą (Vilniuj arba Kaune), kuris galetų sutvarkyti šį reikalą.
Dekui :appl:

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 24 2013, 11:20 
Atsijungęs
Plepys

Žinau kad kainuoja 200 pinigų. Garaže turiu ir telefono numerį to meistro. Po švenčių galėsiu parašyt.

Konsultacijų neteikiame ir nuotoliniu būdu neremontuojame.

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 24 2013, 14:15 
Atsijungęs
Senbuvis

ukw rašė:
Žinau kad kainuoja 200 pinigų. Garaže turiu ir telefono numerį to meistro. Po švenčių galėsiu parašyt.

Parasyk ir man, cia kokiam jis mieste?

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 17 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume