WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 15:14

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 201 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 4 5 ELLIPSIS 14 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: C5 V6 2001m.kieta vaziuokle
StandartinėParašytas: Sau 17 2008, 19:39 
Atsijungęs
Pastovusis

Sport rezimas nieko nekeicia.Auto pastoviai kieta,bet ne kirvis.Kur galetu buti problema ir kaip patartumet ja sprest.ACIU

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 17 2008, 19:42 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Pirma reiktų sferas patikrinti :)

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 17 2008, 19:51 
Atsijungęs
Pastovusis

Bet priekis ir galas vienodo kietumo,labiausiai nemalonus tarkos/grindinio/ smugiai i vaziuokle,kai dideli nelygumai viskas atrodo normaliai linguoja nebarska.tiesa vienoje puseje vaziujant gale girdisi silpnas girgzdejimas

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 17 2008, 23:20 
Atsijungęs
Senbuvis

Pas mane kazkas panashaus - tik ash galvoju, kad pas mane kaip tik per minksta, o per kad per minksta sprendziu ish to, kad pvz. per technikine kai galinius stabdzius testavo, tai mashina ant tiek susedo, jog paliete dugnu zheme - labai shvelniai zhinoma, bet vistiek paliete. Ten zhinoma ratai kazkiek y duobe ant tu volu sukrenta, bet vistiek to dar man nera buve nei su viena mashina... O vat vazhiuojant per koky duobeta kelia ~50 sakykim, labai jau tarka gaunasi - tai vat ir nebesuprantu chia del kietumo ar del minkshtumo... Kietumas sheip blogas pozhymis, kaip girdejau - tipo C5 hidraulika shitaip baiginejasi - sukieteja. Ir var dar ydomu butu uzhvesti tema apie C5 kilnojimosi greity, per kiek laiko pas ka i padetis uzhkyla/nusileidzia. Tiesapa pasakius net nelabai ysivaizduoju ar tai galetu ka nors pasakyti apei hidrosistemos bukle, bet sheip tai man keista, kodel viena karta pakilimas 10 sekundziu netrunka, o kita kart beveik minutes prireikia?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 18 2008, 07:29 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Kaip ne kaip pas jūsų abiejų C5ukus yra po 3 sferas kiekvienai ašiai, tai pirma pasitikrinkite jas. Faktas tas, kad C5 sferos nėbuvo labai atsparios laikui. Vokietis vėžinosi autobanu ir nejautė didelios skirtumo, o kai atvyksti į Lietuvos šunkelius - tada viskas ir išryškėja. Taip pat pirmuosiuose C5 ir pačiossferos buvo kiek kietesnio nominalo, nuo 2003 metų regis jas kažkiek "minkštino". Jei girdite bildukus iš galo - tai jau konstruktyviai įgimta. Beje jau ir hidrualinį skystį (LDS) ne prošal būtų pasikeisti :).

Ir nenorėkite, kad C5 būtų toks kaip BXas ar Xantia... C5 prigimtis yra būti standesniam.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 18 2008, 08:27 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

galo barskejimas, girgzdejimas ir kietumas labai gali but susijes su galiniu svirciu guoliais, kurie irgi nebuna nuo pagaminimo keisti, ir kaip bebutu keista pas C5 jie greiciau nei pas xantia ar Xm mirsta.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 18 2008, 08:53 
Atsijungęs
Senbuvis

O vat ydomu pas ka chia butu galima diagnozuotis, kad kas nusimanantis ysestu ir pravazhiuotu. ACS'u priemejas pravazhiavo bisky ir nieko blogo nemate. Nzn, gal ash chia per daug priekabus, bet kazkaip isivaizdavau, kad hidraulika plaukti turi, o chia gaunasi praschiau nei sheip su paprastais amortikais tvarkinga mashina.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 18 2008, 09:34 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Jei nebijai, tai galime padaryti test draivą :). Mano tel 8 698 70776 (Mindaugas). Esu Žaliakalnyje netoli Zanavykų turgaus. Čia pas mus visiems testams kelio kokybės yra :). Neesu meistras, bet esu išbandės ir naujų hidraulinių, tai šiokią tokią nuomonę turiu, kaip mano galva turėtų jie laikytis :).

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 18 2008, 09:41 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

DasI rašė:
per technikine kai galinius stabdzius testavo, tai mashina ant tiek susedo, jog paliete dugnu zheme <...> vazhiuojant per koky duobeta kelia ~50 sakykim, labai jau tarka gaunasi - tai vat ir nebesuprantu chia del kietumo ar del minkshtumo...

Kyla miglotas įtarimas, kad sistemoje slėgis nepakankamas... Šiuo atveju sferos gali būti ne prie ko.
ramuniuks'o atveju priešingai; pirma tikrinti būtent sferas.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 18 2008, 12:50 
Atsijungęs
Pastovusis

gal zinote nesudetinga buda kaip paciam pasitikrinti sferas?sestadieni varausi ant duobes ir pradesiu operuoti C5 hidraulika.Pabandysiu tiesiogiai paduoti maitinima i vostuvus kurie ijungia/isjungia pagalbines sferas,gal sakau kvailioja elektronika.kaip nuleisti sistemos slegi pas XM aisku,o pas C5?galvoju galui pabandyti uzdeti zalias sferas nuo XM.KA APIE VISA TAI MANOT? :roll:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 18 2008, 13:07 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Ramuniuk - o tutikras, kad verta imtis saviveiklos? Gal geriau pirma nuvažiuok, kad kompą nuskaitytų, o jau apskum žaisk su elektrom. Man tai negaila, bet kad paskum nebūtų vai vai... O jei jau kesiti sferas, tai geriau iš karto BXines suk. Pats tų sferų nepasitikrinsi jei specialaus aparato neturi, nebent nusuksi ir nuveši Robetui ar dr. Alvydui.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 18 2008, 14:13 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

papriestarauciau aukciau pateiktai nuomonei, kad C5 kietesnis. Man C5 (C6 irgi) daug minksciau vaziuoja uz xantija, BX, ar XM

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 18 2008, 14:22 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

vikis rašė:
Cituoti:
Ir nenorėkite, kad C5 būtų toks kaip BXas ar Xantia... C5 prigimtis yra būti standesniam.

girdėjau kad egzistuoja originalios comfort sferos C5am. kai kas sako, kad labai padeda, atsiranda visi tipiški pakabos judesiai.

su comfort sferoms I.F.H.S. (sferu gamintojas) zaidzia. ju kataluoge visiem citro modeliam yra comfort. Realiai grezia didesni zhiklioriaus diametra ir tiek. Ta pati pac gali pasidaryt.
Vienas katalogo puslapis su C5:
Paveikslėlis[/url]

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 18 2008, 16:40 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

ramuniuks rašė:
nelabai zinau kas galetu ta kompa nuskaityt ir diagnozuot gedima,oficial atstovai Kaune Autosabina brangus *** atsiprasant.gal galit ka pasiulit?o kodel BX sferos geriau ir kokiu parametru,idomu pasidare....

Mehari isbandyk,arba Citrodaktaruose yra meistras Mindaugas jis atrodo turi galimybe padaryt diagnostika.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 19 2008, 19:59 
Atsijungęs
Naujokas

Pas mane ir kietoka.Buvau pas daktarus,citroligonine,sake kad tai yra nuormalu.tarka jauciasi,labai gerai isima didelius nelygumumus,posukiuose labai stabili, vaziuojant staigiais posukiais.Susidaro toks ispudis kad gamino pagal pageidavimus.Pirkau pries 2 metus.Pakaba kol kas jokiu luzimo pozymiu nerodo.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 201 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 4 5 ELLIPSIS 14 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007