Aš labai skeptiškai visada vertinau panašius priedus i tepalus ir kurą, iš esmės buvau įsitikinęs vieno gamintojo skysčio purkštukams ir visai kuro sistema profilaktiškai valyti, efektyvumu.
Atsiradus atsitiktinei progai, išsibandžiau XADO savo mašinoj (Alfa 156 1.9jtd): vienu metu "suvariau" į greičių dėžę (kartu pakeisdamas tepalus), variklį (nekeisdamoas tepalų, nes buvo neseniai keisti) ir daviau to tiršto meshlo dar kuro siurbliui.
Rezultatai maždaug tokie (iškart sakau, kad neturiu jokio noro propaguoti šitą produktą, tačiau pasidalinti objektyvia nuomone galiu):
Variklis: skirtumo nepastebėjau, nes ir taip viskas buvo ok. Dėl garso "sumažėjimo" - kaip iš kur paklausysi

Galbūt kiek sumažėjo ir taip nedidelis tepalo suvartojimas. Kuro sąnaudų sumažėjimo nepastebėjau (mažiau jau būt negali

)
Greičių dėžė: kartais kiek strigdavo bėgiai (sunkiau jungdavosi, lengviau būdavo "nepataikyti" greitai perjungiant pavaras ir pan.), tačiau buvau tikras, jog tai greičiau trosų problema. Nemėgstu švaistyt laiko ir pinigų neaiškiems gedimams nustatinėti, todėl pyliau tą reikalą ir kas kas, bet pavarų dėžė kol kas dirba kaip nauja. Neperdedu ir tikrai džiaugiuosi.
Kuro sistema (siurblys): dūmingumas, atsiradęs prie max apkrovos (nedidelis, bet norėjosi mažesnio - galingumas vis gi padarytas 85kW>>~116kW, 280Nm>>360-370Nm) sumažėjo. Sakyčiau, 30-60%. Sunku nustatyti tiksliai, šituo aspektu irgi likau patenkintas.
p.s. - RVS buvo bandytas pavasarį (varikliui ir pav.dėžei). Efektas lyg ir buvo pastebėtas, tačiau dabar drįstu teigti, jog tai buvo daugiau panašu į psichologinį "efektą"

p.p.s. - turiu minčių pasiūlyti prekiauti XADO produkcija savo atstovui vienoje užsienio šalyje, nes manau jog su tinkama reklama šis produktas turės pasisekimą ir naudą. Jei ne - atsiras patentų perdarinėtojų, kurie išleis savaip pavadintą XADO versiją ir ją gerai išreklamavę, prastums į rinką.