WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 06:45

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1122 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 44 45 46 47 48 ELLIPSIS 75 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: STOP karui kelyje
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 11:05 
Atsijungęs
Pastovusis

tulia rašė:
:appl: :appl: :appl: :appl: :appl: :appl:
pilnai pritariu,butu mano valia,as teisias isvis nuo 21 arba 25 isdavineciau,atai vazineja mazvaikei kaip nori ir kaip ismano,siutas ima :bum: :doom:

Seip as tau papriestarausiu pats nesenai teises gavau esu 18m. bet vazineju atsargei :evil: ir as geriau uzdrausciau vairuoti vyresniems nei 50m. zmonem nes pas juos atidumo isvis nera vaziuoja kur nori ir kada nori ne neapsidaire o kas pasikeis nuo to kad teises isdavinetu nuo 21 arba 25 tas kad niolikiniu be teisiu bus daug daugiau paglvaok pats ar verta? mane tikrai labai pikdo kad visada kosejat ant jaunimo pradekit biski nuo saves!!! :evil: :evil: :evil:

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 13:41 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Kinderi's rašė:
tulia rašė:
:appl: :appl: :appl: :appl: :appl: :appl:
pilnai pritariu,butu mano valia,as teisias isvis nuo 21 arba 25 isdavineciau,atai vazineja mazvaikei kaip nori ir kaip ismano,siutas ima :bum: :doom:

Seip as tau papriestarausiu pats nesenai teises gavau esu 18m. bet vazineju atsargei :evil: ir as geriau uzdrausciau vairuoti vyresniems nei 50m. zmonem nes pas juos atidumo isvis nera vaziuoja kur nori ir kada nori ne neapsidaire o kas pasikeis nuo to kad teises isdavinetu nuo 21 arba 25 tas kad niolikiniu be teisiu bus daug daugiau paglvaok pats ar verta? mane tikrai labai pikdo kad visada kosejat ant jaunimo pradekit biski nuo saves!!! :evil: :evil: :evil:

O rašyt su skirybos ženklais ne lygis :bum: ? Suprantu susijaudinimą, bet skaityt tai neįmanoma...

ex XM 92' 3.0 V6 APD Break

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 13:54 
Atsijungęs
Pastovusis

as niekada ju nerasau nes cia nelabai kaip ir oficialus laiskas kam nors gaisti laika skyribos zenklam nematau prasmes :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 13:56 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Kinderi's rašė:
as niekada ju nerasau nes cia nelabai kaip ir oficialus laiskas kam nors gaisti laika skyribos zenklam nematau prasmes :)

yra elementarios gramatikos taisykles, ir prasmes nematymas - kitu negerbimas.

Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 14:06 
Atsijungęs
Pastovusis

mano supratimu nepagarba isreiske "tulia" savo kaltinimais jaunimui o seip kai patys klaidu priveliat ir tada isvis nieko neimanoma suprast tai normalu o kai kiti is nervu raso tai jau blogai :shock:

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 14:15 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Kinderi, nesusireiksmindeltokiudalykuirvistikgeriaubutuskaitytisuskyryboszenklaisaciuuzdemesi

Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 14:23 
Atsijungęs
Pastovusis

Hari, nereikia perdeti netaip ziaurei mano tekstas atrodo kaip tavo be tarpu o sureiksminti reikia nes kol bus tokiu kaip "tulia" tokie kaip mes (jauni vairuotojai) nesijausim savim pasitikintys kelyje :wink:

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 14:34 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Neturiu pries tave nieko asmenisko, bet... daugiausia avariju sukelia jaunimas (katik issilaike teises), vaziavimo patirties - nulis, keliuose dedasi tikri ereliai-visagaliai, jiems niekas neegzistuoja.
Nesincyk - tai - teisybe. Ir del ju (tu keliolikos/kelesdesimties "ereliu") sudaromas butent toks jaunojo vairotojo ivaizdis, lygiai taip pat, kaip ir apie BMW vairuotojus.
Gal tu ir kitoks (as tikiu, kad tu tvarkingai vairuoji), bet tavo nesiskaitymas su kitais forumo dalyviais (turiu omeny skirybos zenklus ir tavo
Kinderi's rašė:
as niekada ju nerasau nes... nematau prasmes :)
) privercia mane abejoti del tavo kulturos keliuose.
Susimastyk...
ir nesikarciuok.
Sekmes.
Beje, tam tikra prasme palaikau tules minti (fraze)
bet tik tam tikra prasme.

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 14:37 
Atsijungęs
Pastovusis

Hari, o ka pasakysi apie tuos tada kurie net pagalbos normalei suteikt negali ispradziu tave durnium ir t.t. isvadina ir po pusmecio gauni normalu atsakyma kai buna per velu? O skyribos zenklai pas mane silpnoji sritis as esu pusiau rusas pusiau lietuvis ir ka man db daryt nusizudyt del to?

P.S. Jaunimo pusei buvau ir busiu nes nesenai pats visa tai isgyvenau ir zinau kaip jim is tikro sunku susirast uzsiemimu seis laikais kai jie niekam nerupi...

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 14:45 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Hmmmm
1. pagalba pagalbai nelygi, Nelabai supratau, apie kokia pagalba sneki.
Bet... tiek jau to.
2. Pasistenk sustiprinti ta silpnaja sriti!
Nes tavo tekste sudejus kablelius - gali gautis visiskai kitoks sakinys, nei tu norejai parasyti/pasakyti. :wink:

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 14:46 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Kinderi's rašė:
P.S. Jaunimo pusei buvau ir busiu nes nesenai pats visa tai isgyvenau ir zinau kaip jim is tikro sunku susirast uzsiemimu seis laikais kai jie niekam nerupi...

Jaunimas jaunimui nelygu!

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 14:48 
Atsijungęs
Pastovusis

tas irgi tiesa gerai trink lauk viska o tai pritersem cia :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 14:56 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Kinderi's rašė:
tas irgi tiesa gerai trink lauk viska o tai pritersem cia :)

Nemoderuoju sio skyriaus.

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2008, 15:08 
Atsijungęs
Pastovusis

ai jo nu va pritersem :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 02 2009, 13:20 
Nutariau prisidėti prie diskusijos :)

http://www.bmwfan.lt/video/akropolis/ - JAUNIMAS

Bet tokie tikrai nevisi. Aš asmeniškai nepritarčiau tai nuomonei, kad teisės nuo 21-25, čia būtų visiška nesamonė:
1. Jaunimas važinėtu be teisių,
2.Avaringumo tai nesumažintu, o tik pakeistu statistinį daugiausiai avarijų sukeliančių vairuotojų amžių.
3. ....

Taigi ir kam dabar tas mano linkas iš bmw fanų, ogi tam, kad žmonės yra skirtingi, tas kuris norės kažka priploti su mašina nieko negalvodamas, tas ir priplos, nesvarbu 18 ar 25m jam bus. Beto man pačiam dar tik 23m. ir vairavimo pažymėjimą turiu vos 5m. (tiek pat ir vairavimo patirties), per tą laiką turėjau 2 eismo įvikius ir abu gan kvaili:

1. Praėjus 3 mėnesiam po teisių gavimo įvažiavau senukui į galą :D juokinga iki negaliu, degė žalias šviesoforas, viduryje ant salelės pėstiesėms stovėjo kažkoks vaikinas, o prieš mane važiuojantis garbaus amžiaus pilietis sumastė jį praleisti (juk perėja) visiškai nekreipdamas dėmesio į tai kad pėsčiajam raudona, o mašinom žalia. Užstabdė aš bam ir įkaliau seniokui į galą. Katras kaltas? Aišku aš, nes mano vairavimo stažas tada buvo vos keli mėnesiai, liūdininkų nėra, visi išėjo. :)
2. Man į gala įvažiavo :)

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1122 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 44 45 46 47 48 ELLIPSIS 75 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007