WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 20:57

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 19 2004, 08:42 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Nu kaip cia pasakiu, mano visiskas drandulietoprancuzostebuklourodo sugenda garaze stovedamas :cry: O kol vaziuoju tai nieko. Va pastovejo subjektas 2 savaites garaze, naujas akajamuliatorius pyst ir numiro. Praeit aziema nuo stovejimo stabilizatoriaus traukes kazkaip sugebejo "sugest" . Tiesiog fantastika, as nepykstu, ne sir taip neturiu kur babkiu det. Isleisciau visokiom labdarom, pasalpom. O sia nuperki ka nors ir sirdis dainuoja, kai veza ant galines sedynes. Amen.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 19 2004, 09:37 
Atsijungęs
Plepys

Cia jau kaip pataikysi.Viena daugiau uzpjauta,kita maziau.Detales dedamos nebeoriginalios-tai kuo daugiau keiti-tuo daugiau klapato paskui.Taip ir sukasi karusele.Siuo metu turiu du aparatus,tai vienas akivaizdziai daugiau papjautas,o kitas maziau,tai prie ZX ir daugiau sokineju.Dabar galine pagalve nudvese-reiks keisti.Nu bet interesniausiai,kaip mano kaimyne prie Peugeot 206 triju metu senumo sokineja.Po 26 000 km ir prasidejo.tai togo tai etogo.Man,bematant tokius vaizdus ,praejo mitys apie C2,o taip jau norejau pirkti.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 19 2004, 10:08 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Čia aišku yra Citroen klubas, bet taip norisi kam nors pasiguosti, nes darbe jau baigia mane papjaut. Šnekat jūs čia apie citroen gedimus, o as skaitau ir juokas ima. Ilgiausias periodas mano mašinai be remonto buvo 8 paros. Skaičiuju atbuline data : šiuo metu yra tvarkomas starteris ir generatorius, praeitą ketvirtadienį trūko generatoriaus diržas, užpraeitą antradienį trūko viena antifrįzo šlanga, užpraeitą pirmadienį sudaužiau vieną "lietnyka" ir teko išmest naują žieminę padangą ( kita rūsy voliojasi) ir t.t. Nuo vasario mėn. pakeisti arba remontuoti praktiškai visi mašinos mazgai including greičių dėžę, sankabą, visą važiuoklę, spyneles, elektrą, kondicionierų (2 kartus) ir t.t. Kol kas neužmusamas tik variklis ir turbina ( čia thank's Xamui už gerus Castrol tepalus už gerą kainą). pinigine išraiška jau būčiaus išmokėjęs nebloga ponauji lizinginį auto. O vairuojou as prabangią seną galingą :aaa: AUDI 200 Turbo......aaaaaaaaaaaaaaa

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 19 2004, 10:15 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Nežinau vyrai... Kai aš pradžioje i saviškį Xmą suinvestavau daug tai dabar ilgiausias tarpas tarp servisinių pasikabejimų buvo nuo balandžio mėnėsio kai keičiau paskirstymo diržą ir ūkį aplink jį (bet čia juk profilaktika) iki rugsėjo pabaigos kai keičiau stabdžių diskus, bet čia irgi profilaktika ? Okažkas tokio "rimto" tai prieš gerus metus buvo - priekinio amortiko grįžtamojo ryšio šlangelė prakiuro, teko naują nupirkti.

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007