WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 09 2025, 11:21

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1122 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 50 51 52 53 54 ELLIPSIS 75 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: STOP karui kelyje
StandartinėParašytas: Vas 27 2009, 21:14 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

nezinau pletkas ar tiesa, bet girdejau toki dalyka. To vilkiko, po kuriuo buvo numustas JEEP ir zuvo 7 zmones, vairuotojas, pries mazdaug metus, lietuvoj buvo patekes i avarija, kurios metu stipriai suzalojo moteri, vilkiko vairuotojas nekaltas. ta moteris buvo vienos is tu 7 zuvusiu asmenu sesuo. Tas pats vairuotojas, abu kart nekaltas likes, bet viena kart viena sese suzalojo, kita kart kita sese uzmuse. Kazkokie nerealus sutapimai.

06' BMW X5 4.8is ex
11' BMW 335i 6mt ex
09' BMW 335xi

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 27 2009, 21:34 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Kosmoz rašė:
nezinau pletkas ar tiesa, bet girdejau toki dalyka. To vilkiko, po kuriuo buvo numustas JEEP ir zuvo 7 zmones, vairuotojas, pries mazdaug metus, lietuvoj buvo patekes i avarija, kurios metu stipriai suzalojo moteri, vilkiko vairuotojas nekaltas. ta moteris buvo vienos is tu 7 zuvusiu asmenu sesuo. Tas pats vairuotojas, abu kart nekaltas likes, bet viena kart viena sese suzalojo, kita kart kita sese uzmuse. Kazkokie nerealus sutapimai.

Ne pletkas, laikraščiai rašė.

ex XM 92' 3.0 V6 APD Break

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 27 2009, 23:25 
Atsijungęs
Senbuvis

taip,tai tiesa.
ji tik pries savaite is komos pabudo....
ir va naujas likmo smugis seimai.....
as manau kad sis bardakas nesibaigs.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2009, 00:13 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Uzuojauta artimiesiems.
Juk tik vienos klaideles uztenka, kad tokia avarija padaryti. O kad kazkas buvo atsipalaidaves jau nesvarbu. Juk vaziuoji saugiu greiciu, ramiai ir nesitiki kazko...

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2009, 16:29 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Nu blyn, kaip aš nekenčiu prakeiktų idiotų!!! :bum: Idiotų, kurie pasijuto laisvi lyg Stalino laikais ir todėl galintys nebaudžiami anonimiškai stūkinti, gaišindami kitų laiką, nekenčiu trigubai. Verčiau apie bombas aerouoste pranešinėtų- bent jau atsirūgtų.
Žodžiu, eilinė tūpa istorija, kurion patenkama išimtinai per debilus.

Važiavau aš Maksimon. Skamba pavojingai, bet visgi... Krizė ne krizė, o mitalo visvien reikia. Maksima, tebūnie ji triskart prakeikta, visgi 4x arčiau namų nei IKI ir 9x arčiau nei Norfa, o asortimentas panašus. Taigi, privažiuoju įvažiavimą, tradiciškai bemaž nepristabdęs išimu posūkį (status kampas; greitis gal 40; įvažiavimo plotis dvi juostos; asfaltas vos vos drėgnas; matomumas puikus; ir jokių padangų cypinimų), ir priešais gal už 20m pamatau nedidelį lopelį su ledu, o iškart už jo- įsijungiančias kažkokio pastrižai pravažiavimui stovinčio Eskorto atbulinio šviesas. Nu, reakcija elementari; iškart iš trečios pavaros kišu pirmą, variklis sukaukia, ir tik tada spaudžiu stabdį (kas, kad ABS tvarkoj; toks jau įprotis ant plikledžio. Stoja visvien greičiau). Eskortas mane irgi iškart pastebi, ir praleidžia; dėl viso pikto prariedu pro jį pirmu bėgiu, varikliui sukantis ant laisvų. Aikštelė puštuštė; vien už gerų 30m, stoviniuojantis prie įėjimo, atsisukęs akiniuotas žlobas akis išverčia. Nu, žlobų akys- ne tai, ko atvažiavau, todėl statau mašiną (žinoma, ne invalidų vietose), ir pėdinu apsiprekinti. Žlobas ties įėjimu tebevarto akis. Ne, lašiukų akims aš neturiu, vadinasi, niekuo aš jam nepagelbėsiu; pėdinu toliau į skyrius.
Apsiperku greitai (dėkui Krizei; eilių prie kasų bemaž nėra), o išeidamas kieman pamatau prie įėjimo/išėjimo stovintį žaliai juostuotą mašiniuką. Skiriamųjų ženklų nematau; stovi bemaž priekiu. Nu; ne mano tai reikalas, galų gale; einu link savo mašinos. Ogi žiū, dar viens žaliajuostis stovi prie antro išvažiavimo iš aikštelės. Vo blyn, galvoju; negi vėl kas kokį bankomatą grochnino? Įsižiūriu- ogi nugi keliūšnykai. Apsidairau- invalidų vietose testovi vien kažkokia nušiurus "šimtinė". Ir niekas kol kas jos nekibina. Negi dėl to atlėktų du ekipažai? :roll: O jokios avarijos ar ko panašaus aikštelėj nesimato. Nu ką; nu let it be; ne mano tai reikalas. Gal žmonos pareigūnams liepė po darbų šampano parvežt, o jis kažkoks ten akcijinis papigiaj, gal šiaip pietaut restoranan suskrido- ne mano reikalas...
Atsidarau bagažinės dureles, nutrenkiu maišus su mitalu, ir kažkaip akies kraštu pastebiu judėjimą abiejuose aikštelės galuose. Sėduosi, kol kaista žvakės apsidairau- ogi atskrend žali sakalėliai pas mani tiesiog pasiplasnodami :lol: . Nes daugiau nėr pas ką; aikštelėj jokio judesio. Pagelbėdamas vyrams, kuriu variklį (nes kol neužkūriau, nesu vairuotojas, ir todėl net ne jų jurisdikcijoj), ir laukiu, pakol pagaliau pribėgs. Nežinau, už ką teks mokėti, bet dėl viso pikto pasitikrinu, ar spec."lauknešėlyje" yra babkių įvairiausiomis kupiūromis. Nors mokėti nu tikrai nematau už ką; juk aikštelėje stoviu, ir net ne invalido vietoje. (Paskui priminė, kad norint prisikabinti buvo galima dėl stovėjimo įjungtu varikliu, bet tema ne apie tai :D )
Žodžiu, subėgo trys (iš keturių buvusių), du prisistatė Toks Takovičiais, vienas iš toliau tik šiaip kažką suurzgė, ir paprašė dokumentų. Nu, man negaila; kiek žinau, paprastai jie juos grąžina. Jamkit, ponuliai.
Matau, kad dokumentai jiems nelabai įdomūs; tik tas urgzlys kiek įdėmiau pavartė. Pakvietė į Toks Takovičių mašiną; urgzlys atslinko iš paskos. Nu, nuo paskaitos apie dažno vedimo ir išjunginėjimo žalą mano varikliui bei akumui aš nesusilaikiau, bet pernelyg neužsiciklinau.
Pasodinę priekyje, liepė pūsti. Pučiu; 0,02. Matyt, kebra nespėjo pasiskirstyti rolėmis, kuris gerasis, kuris blogasis, nes iš pradžių abu sakė, kad tiek ant savo aparato niekada nematė, ir kad būna arba 00000, arba dafiga, o paskui abu ėmė įkalbinėti pūsti darsyk, nes, turbūt, aparatą užklynijo, ir turi būti ne 002, o 200 :D .
Urgzlys, pamatęs parodymus, dingo iš akiračio ir antra mašina tuoj išvažiavo, o su mane įsisodinusiais dar pabendravome, nors ir norėjo pradžioje iškart atsikratyti (a niefig vienišus vyriškius iš gatvės savo mašinon temptis ;) ).

Žodžiu, kaip išsiaiškinom, tas žlobas nuo įėjimo mane pridavė į 112 kaip girtutėlį, kuris gąsdino žmones aikštelėje, staugindamas variklį, visaip kaip keistai važinėjusį (paaiškėjo, kad bandžiau netgi ant jo užvažiuoti :) ), ir dar po to pro jį prasvyravusį ir taaaaaip keistai pasižiūrėjusį, kad jis išsyk įtarė, kad aš ne vien girtas, bet dar ir šviežiai įdusinęs narkomanas. Žodžiu, žmogus visapusiškai atliko pilietinę pareigą, bestabdydamas karą keliuose (nors pagal anamnezę, labiau vertėtų stabdyti žlobus ant šaligatvių, ar kur jie bebūtų).
Žalieji paskaičiavo, kad policijai iškvietimas kainavo 400-500lt (6-ių žmonių, įskaitant 112 ir keliukų operatorę, darbo laikas, plius ryšių paslaugos, plius benzas dviems mašinoms, plius mašinų amortizacija, plius visam tam PVM su Sodra ir t.t.). O kaltojo nėra; žlobas dingo iš akiračio, o skambinta iš Tele2 kažkokios ala Pildyk kortelės be pavardės. Apmokėti iškvietimą teks visiems mums mokesčių pavidalu. Lyg kriziaus metu nebūtų kur daugiau kišti babkių :doom: .
Dar papasakojo, kad po to aptarto Virbalio atvejo visuomenėje prasidėjo debilų su slaptais stukačiaus polinkiais fiesta; skambina bet kas bet kokia proga, 5x daugiau skundų nei prieš savaitę, pasitvirtina iš jų vos dešimtadalis, o pareigūnai privalo visur suspėti. Vyrai iškart perspėjo, kad tokiomis sąlygomis į darbo dienos galą atsako nervai, ir tas užkurto variklio laikymas viešose žmonių susibūrimo vietose nejudant cielas 10sek man taip paprastai greičiausiai nepraeitų :) .
Dar išgirdau ir vieną anekdotą ta tema... Kad dabar žmonoms jau nebėra reikalo slėpti meilužius spintoje; sužinojus, kad grįžta vyras, pakanka paskambinti 112 ir padiktuoti jo mašinos numerį, pranešant, kad jis "keistai vairuoja", ir policija jį iškrapštys netgi ir nuo buto durų, pro kurias užsuktą raktą "pamiršusi" žmona jo neįleis tuos keletą minučių, kol atvažiuos policija :) . O per tą valandą, kol vyrelis tąsysis su policija, meilužis tikrai spės baigti pradėtą darbą. Viskas tik į gera.
Beje, išgirdau ir argumentą, kuris pas mus ėjo vien kaip anekdotas "Humoro" skyrelyje. Kad didumą avarijų padaro ir tokiu būdu žmones nužudo visgi visiškai blaivi asmenys. Ir negi tikrai niekam nekyla minčių tokią temą išplėtoti? Kad gal laikas trumpinti ir visiškus abstinentus; pamatei žmogelį už vairo- iškart priduok policijai, nes jis garantuotai potencialus žudikas kelyje?... O jei tai tavo priešas, kaimynas, ar bent brolis- juo labiau; tas juk taip lietuviška ir dar patriotiška. Nu, jei jo ir neuždarys, tai bent pusvalanduką patąsys; juk malonu, kai ne tave.

Žodžiu, tiek apie stukačius, tiek ir apie šiaip žlobus susidariau galutinę nebekintamą nuomonę.
Jei jau esi tikras, kad matai girtą arba žlobą už vairo (nes jie atitinkamai elgiasi kelyje ir kelia realų pavojų aplinkiniams)- tik tada ir skambink policijai, nes tavo skambutį apmokėti tenka ir visiems kitiems. O jei jau neturi supratimo, kaip kokios mašinos kada elgiasi ir kada dėl ko jos urzgia, o aplink ištisai vaidenasi vien piktieji pijokai su narkomanais- eik į darželį pabendrauti su kolektyvu ir pasisemk patirties, o ne skambink policijon.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2009, 17:57 
Atsijungęs
Senbuvis

Tai matai kaip yra :) Tavęs ne tik forume nemyli, bet ir gatvėje ;) Daryk išvadas ;) Jei rimtai, tai manau, kad žmogus pasielgė teisingai iškviesdamas policiją. Jei nebūtų buvę priežasčių, tai to ir nebūtų daręs. Bent jau man iki šiol niekas policijos nekvietė, nors kartais važinėju tikrai agresyviai.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2009, 18:16 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

s-igi-s rašė:
Bent jau man iki šiol niekas policijos nekvietė, nors kartais važinėju tikrai agresyviai.

Džiūgauk dėl to, Jeruzalės sūnau :lol: . Bo ateis ir "tavo" diena. Aš irgi ligi šiandien maniau, kad mano vairavimas niekad niekam neužklius, nes aš nieko nekliudau... Bet paaiškėjo, kad ne mažiau svarbu ne tik žinoti bei laikytis KET ir mokėti minkyt pedalus, bet reikia dar ir teisingai, su meile pažvelgti į artimą savo, antraip jis iš nepasitenkinimo tave priduos, o sumokėsi visvien tu :lol: .
Nu ple; nu ateina siautulingų ir tik aštriais prietaisais sutramdomų debilų laikai. Jaučiu, kai jie bus tramdomi, turbūt nebus priskirti "karo keliuose" aukoms, nes jie pernelyg kels statistiką, ar ne? :D
Nematau jokio pagrindo, kodėl mano mokesčiais mokamos lėšos turėtų eiti debilų įnorių pakenkti aplinkiniams tramdymui, o ne pvz. miesto reikmėms, kad ir tą patį kauniečių pamėgtą Lampėdžių karjerą renovuojant.
Todėl
s-igi-s rašė:
Jei rimtai, tai manau, kad žmogus pasielgė teisingai iškviesdamas policiją.
čia išvis ne vietoj; būtent tokią nuomonę aš ir įvardinau, kaip tebūdingą debilams. Tas įrodyta ir policijos protokolu. Jei jau neturi supratimo apie mašinas, eismą ir KET- tai nė iš tolo ir nesikišk į tuos klausimus, nesvarbu, kiek akinių porų benešiotum, ir ant kiek tau nepatiko vairuotojo žvilgsnis. Nes už kievieną tavo debilišką ir beprasmį skambutį moka visi.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2009, 19:33 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

nesupratau, kaip jie paskaiciavo tuos 500-600 litu uz toki zvanoka. Atrodo, kad tie policmenai kaip kokie pagal autorine dirbantys ir alga jiem moka nuo iskvietimu skaiciaus. Aisku, kuro isdegino papildoma puslitri, ne daugiau. evakuoti nereikejo nieko, niekieno veikla nebuvo sutrikdyta, tad is kur tie simtai litu uz skambuti?

06' BMW X5 4.8is ex
11' BMW 335i 6mt ex
09' BMW 335xi

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2009, 19:45 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Kosmoz rašė:
nesupratau, kaip jie paskaiciavo tuos 500-600 litu uz toki zvanoka.
Visų pirma, tai vos 400-500 :lol: . Antra, tu akivaizdžiai nesi susidūręs su biudžetinėmis organizacijomis ir jų įkainiais. Paskaičiuok realiai, kiek yra pvz. vidutinė vos štukę eurų per mėnesį gaunančio pareigūno alga (3500lt per 140-160 darbo val; tai vos 25lt per val), padaugink iš šešių (nes visi teigs, jog užtruko aiškindamiesi įvykį ne mažiau valandos), pridėk benzą (o niekas netrukdo minti Raudondvarin iš Palemono, pleškinant 16ltr/100km, bei, "nepasitvirtinus faktams", grįžti atgal), pridėk PVM, akcizus ir mokesčius Sodrai, ir gausi turbūt didesnę sumą. Bent jau kiek yra bylų teismuose, kur pareigūnų darbo valanda įvardijama litais, niekur nėra mažiau 120. O pareigūnų čia dalyvavo ne vienas.
Kita vertus, čia vien teorija; praktiką gali pats atidirbti gatvėje, jei tikrai netiki Absoliučių Debilų egzistavimu :D . Pabandyk "tuščiai" pagazuot, kur kam nors pasirodys netinkama, ar spirk per stabdžius kad sužviegtų net ir stabdydamas avarinėje situacijoje- ir sužinosi :) .

:labas:

Paskutinį kartą redagavo 1 proffanas. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2009, 19:47 
Atsijungęs
Senbuvis

Proffanai, sutik, tavo stabdymo būdas tikrai yra keistokas. Todėl žmogui ir galėjo pasirodyti, kad nebesiorientuoji kokia pavara reikia važiuoti. Reikia nemažai "įkalti", kad pradėti maišyti pavaras :) O dėl policijos iškvietimo, tai mes juk norime, kad girti nevažinėtų gatvėmis. Žmogus norėjo atlikti savo pilietinę pareigą. Šįkart jis suklydo, bet, kaip ir sakiau, tavo paties vairavimo stilius atrodė keistokai. Tegul jau žmonės kartais suklysta, bet nestebi abejingai į įtartinus asmenis.

P.S Proffanai, savo tekstus galėtum ir trumpesnius rašyti. Nebijok, mes suprasim ir be tų visų vaizdingų išsireiškimų bei kitų literatūrinių gudrybių :D Pastebiu, kad net parašęs žinutę ją paskui pailgini kokius 5 kartus (kaip kad buvo su tavo reagavimu į mano ankstesnę žinutę). Palikim romanų rašymą rašytojams ;)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2009, 19:49 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

s-igi-s rašė:
Todėl žmogui ir galėjo pasirodyti, kad nebesiorientuoji kokia pavara reikia važiuoti.

O gal tvarkos sergėtojams tikslingiau būtų rankioti tuos, kuriems rodosi, o ne tuos kurie pavaras perjunginėja?... Aba što ir gutariu ir nuo pat pradžių. Kad nukentėjau per blaivo personažo gliukus; o kas bus, jei/kai jis bus už vairo, o jam susigliučins?... Kad pvz. perėjoje vaikai per greitai juda; gal jie bando nuo jo pasprukti?...

Blyn, pasikartosiu: nekenčiu debilų. Nesvarbu, kurioje sferoje jie bedirbtų, ar ir išvis nedirbtų, bet jie pavojingi visuomenei. Perdėtas polinkis stūkinti aplinkinių veiksmus, net nesiorientuojant aplinkoje ir tuose veiksmuose, irgi yra kažkokios ligos ženklas.

Paskutinį kartą redagavo 1 proffanas. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2009, 20:01 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

taip, jei iki teismo datrauktu ta byla, tai tokie "nuostoliai" ir butu, bet realiai, ar tie policmenai pas tave vaziavo, ar butu stoveje kur uz kampo, is biudzeto pinigu isleista tiek pat.

06' BMW X5 4.8is ex
11' BMW 335i 6mt ex
09' BMW 335xi

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2009, 20:05 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Kosmoz rašė:
ar tie policmenai pas tave vaziavo, ar butu stoveje kur uz kampo, is biudzeto pinigu isleista tiek pat.
Tai faktas; bet per tą laiką jie gal būtų sugavę pvz. tris ar aštuonis kelių banditus, ar gal uždirbę bent tūkstantuką, kol su manimi per kažkokį žlobą gaišo laiką.
Esmi piktas tiek už savo, tiek už žaliukų laiką. T.y. visapusiškai piktas ant žlobo :doom: . O jį aš įsidėmėjau.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2009, 20:16 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

aisku, tas asilas kitu laika sugaisino, bet ka jam galvot, kriokdamas ilekia Xmas, islipa slubas susiraukes tipas, turbut dar nesiskutes buvai, tai ir isgasdinai durneli :D

06' BMW X5 4.8is ex
11' BMW 335i 6mt ex
09' BMW 335xi

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 28 2009, 20:33 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Kosmoz rašė:
turbut dar nesiskutes buvai, tai ir isgasdinai durneli :D
Durnelių baimės turėtų būti profiliuotų ligoninių problemos, o ne visos visos visuomenės... Vaikščioti aš turiu teisę kad ir žaliai feisą išsidažęs. O skambinti ir stūkinti greičiausiai pirmąkart gyvenime matomos mašinos ir jos pavaros bei vairuotojo veiksmus ar skleidžiamus garsus, kurie nekelia grėsmės aplinkiniams, visgi, neturėtų būti pateisinama priežastimi, kad tai, ką matai, įvardinti "priešiška veikla". Skųsti gal derėtų (jei aplamai derėtų) tik tai, dėl ko esi tikras.

Nėra straipsnio, draudžiančio man ar kam kitam įvažiuoti Maximos kieman kad ir švilpaujant ar triukšmingai bezdėt liuką atsidarius; o dėl tokio "įvykio" kažkam skambinti 112- tai jau nebekintama debilizmo apraiška ;) . O to, kas įvyko, kitaip neina ir įvardinti. Kažkas kažkam susivaideno, o aš su gauja pareigūnų jau turiu dėl to palaidoti pusvalandį iš gyvenimo. A nafig man to reikia; kodėl aš, o ne tas žlobas, kuriam susivaideno?... :doom: Anksčiau psixus gydė priverstinai; tai lyg ir nebuvo humaniška, bet užtat buvo veiksminga. O dabar psixai valkiojasi gatvėmis, ir dar turi teisę naudotis tiliponu bei inetu; ant tokių kartais ir "skelbimų" skiltyse užsirauname. Nu, ir nafig to reikia?... :must:
Nė vienas turbūt neįsitikins, pakol neišbandys savo kailiu.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1122 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 50 51 52 53 54 ELLIPSIS 75 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007