Gedas rašė:
gaila nezhinau ar duju baliono turis kartu skaichiujamas su rezervu ar ne, bet faktas yra tame kad i baliona (su rezervu) galima pripilti tik apie 80% jo turio.
Taip tu teisus, bet bako talpa nurodoma visa, o tilpt turi maziau. Pas many bakas 90ltr, taip ant jo parasyta, o telpa 68-69ltr, nors pildant pirma karta tilpo 72ltr, tiek kiek ir turejo tilpt. A vot viena roza ir mane isdure, pripyle 82 ltr. Sakau nep@##$$k man proto, dar ir duju buvo o tu cia suvarei virs normos. Operatorius akis isverte, putos pradejo is nasru eit, nekalbu apie garsus, gerai kad vienas buvau. Mol, sakau , nurimk, eik Nirvanos paklausysi, dar infarkta gausi berekdamas, ziu gal zmogus nemeluoja, uzstrigo man plude, pripyle daugiau, ilgiau vaziuosiu. Nu ir ka, lygiai ta pati 540km ir se tau xamai devintines, dujos isruko per glushaka. Nu as susidiorginau ir i kita degaline, smiksht. Pilna sakau, varyk mol kol saugiklius ismes. Nu ir ka, su visais stenejimais, operatoriaus igudziu ir kvalifikacijos lygio isbandymu superde 69ltr. Ir daugiau nei pro kur. Vo plyn, sakau, jus nemokat ponas pildyt, man anoj degalinej 10ltr bonusa dave, aisku ne dykai, bet bakas tikrai padidejo. JO, sako, nori galiu ir tau pinigine israiska 15ltr daugiau pribezdet, bet sazine neleidzia. NU vat cia jau as nustebau, tu matai, mol, yra saziningu zmoniu, a. Taip ir grizau zagsedamas, namo kol zmona kupron tarka neuzvanojo.
Su tais 69 nubirbiau tuos 540lt, tai dabar galvoju, kam moket brangiau, jei gali ta pati atstuma pigiau nuvaziuot
P.S Nepavyksta man toj degalinej daugiau prisipilt nei telpa, ir operatorisu tas pac, ir degaline ta pati. Arba zmogus dievobaimingas ir baznycion vaiksto arba "anas is virsaus" nurodymus kitus dave. Bijau, kad kai kita syki pusiu ora teks apsimoket, bo mol busiu itikintas, kad azoto uzsipuciau.....