Sveiki, esu naujokas, tad nepykit labai jei klausimai pasirodys nesamoningi

. Jau keleta menesiu ieskau sau naujos transporto priemones. Ieskojau p605 dizelio ir be ieskodamas suzinojau apie XM, kuris man labai patiko. Isore skonio reikalas, bet visa kita man prie sirdies limpa, juolab dizeliniai varikliai kaip ir tokie patys, o ir kainos panasios kaip ir p605. Tai dabar turiu dilema, kas geriau.. Cia kazkiek foruma skaitinejau, tai nuomoniu ivairiu radau. p605 kazkaip patikimas auto, nes svogeris jau 7 metus berods turi, pats vazineju dabar su p306, o apie citroenus nieko nezinau ir niekada nesu susidures... Kuom man patinka xm ir kokius pliusus jam dedu: Erdvi, minkstai vaziuoja, salonas man liuks, jei pirkciau tai tik su odiniu salonu ir pilna komplektacija, varikliai, 2.1 ir 2.5 tokie kaip ir p605 tikrai zinau kad geri, isore savotiska bet man nesibaiseja, p605 isore gal labiau prie sirdies bet kaip ir sakiau cia skonio reikalas. Tik vat su ta vaziuokle kazkaip baisu, del tos hidraulikos del elektronikos, nes jos labai nemazai, ypac jei pilna komplektacija, tai sitie dalykai labai gasdina. Nes kiek teko kitu klausineti, atsakymai, nebuk durnas nepirk, turesi problemu ir tt. Bet tai manau tik mitai ir is pirsto lauztos kalbos.... Tai dabar turiu didele dilema, ka geriau pasirinkti, p605 ar XM, tai noriu jusu nuomones, kazkokiu pliusu ir minusu su argumentais, labai buciau dekingas.