WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 06:14

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: 2.1td Lucas problemos
StandartinėParašytas: Lie 11 2010, 20:44 
Atsijungęs
Naujokas

Sveiki kolegos,turiu tokia bėdukę,važiuojant kartais pradeda kalti siurblys ,tipo užsiankstina degimas.Auto: Fiat Ulysse 1998m.2.1td.siurblys Lucas elektrinis.Kažka panašaus radau aprašyta,bet kaip išsprendė šią problemą nėma papasakota.Jo, turėjau Xantia 1.9d prieš šią,tai viena problema buvo kuro užpilt :D :D .Dėkoju iš anksto.

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: 2.1td Lucas problemos
StandartinėParašytas: Lie 11 2010, 20:54 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

jei kuro pylimas sudare problema tai zinok jog su siuo siurbliu problema gerokai didesne gali but :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 11 2010, 21:10 
Atsijungęs
Naujokas

Na beabejo nesudarė aš tik kaip palyginimą,nes per 3 metus problemų nebuvo.Na išskyrus stabil.traukutes.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 12 2010, 08:30 
Atsijungęs
Pastovusis

mano 2.1 td t.p. vaziuojant ir ant laisvu pasigirsta ,na gal dar ne kalimas ,bet garsesnis siurblio darbas, ytariu irgi ta taip sakant,, nesankciuonuota ,,ankstinima , o ta ankstinima valdo kazkuris elektromagnetukas esantis ant siurblio , gaunantis signalus is kompo. reiketu jungt prie diagnostikos, jei pakeitus ta elektromagnetuka garsai islieka, tai manau leist siurbliui numirt sava mirtimi :|

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 12 2010, 08:36 
Atsijungęs
Naujokas

pugzlys rašė:
mano 2.1 td t.p. vaziuojant ir ant laisvu pasigirsta ,na gal dar ne kalimas ,bet garsesnis siurblio darbas, ytariu irgi ta taip sakant,, nesankciuonuota ,,ankstinima , o ta ankstinima valdo kazkuris elektromagnetukas esantis ant siurblio , gaunantis signalus is kompo. reiketu jungt prie diagnostikos, jei pakeitus ta elektromagnetuka garsai islieka, tai manau leist siurbliui numirt sava mirtimi :|

Na ,nemanau kad siurblio mirtis artėje matomai kažkuris daviklis grybauja.Diagnostika vargu ar ką matys jei tuom momentu ''nekala'' siurblys.O pas tave irgi pradeda netraukti ir mesti dūma?

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 12 2010, 09:28 
Atsijungęs
Pastovusis

tas garsas kol kas neturi itakos nei traukai, nei dumingumui. varikliui pasilus to garso ilgai laukt netenka,- uzeina , vel praeina . tu garsu medziokle man jau igryso :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 12 2010, 09:29 
Atsijungęs
Pastovusis

Na lygiai panaisiai kaip temos autorius nupasakojo, vyksta ir mano pugui. Kai vaziuojant pasigirsta tas kalenimas, dazniausiai isjungus begi, kai riedi ant laisvu, ir dar buna kai permeti begi is aukstesnio i zemesni, tai va kai kalenimas buna, gaza priima is po leto, ir kelis sykius pastebejau juodus dumus is galo tuo metu. Jis trunka kokias 5-6 sec. paskui vel viskas normaliai.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 12 2010, 14:13 
Atsijungęs
Naujokas

Liveris rašė:
Na lygiai panaisiai kaip temos autorius nupasakojo, vyksta ir mano pugui. Kai vaziuojant pasigirsta tas kalenimas, dazniausiai isjungus begi, kai riedi ant laisvu, ir dar buna kai permeti begi is aukstesnio i zemesni, tai va kai kalenimas buna, gaza priima is po leto, ir kelis sykius pastebejau juodus dumus is galo tuo metu. Jis trunka kokias 5-6 sec. paskui vel viskas normaliai.

Tame ir reikalas , kad pas mane ant laisvų tyka,o tik važiuojant ir šaltam varikliui nėkart nebuvo taip užplaukę :roll: .Pas mane pradeda kalenti kai ilgiau pavažiuoji vienodu greičiu,pvz. važiuoji 90km\h greičiu kokius 3km.ir pradeda kalenti,atleidi gazą ir iškart mini iki dugno vėl,dingsta kalenimas.Tai vat tokia mistika.Kita savaite varau diagnozę nustatyti pas daktarą,tipo sakė gali būti valdymas pabėgęs arba 1 purkštukas kur su laidu knisti smegenis.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 12 2010, 17:28 
Atsijungęs
Pastovusis

algirdžiuks rašė:
Kita savaite varau diagnozę nustatyti pas daktarą,tipo sakė gali būti valdymas pabėgęs arba 1 purkštukas kur su laidu knisti smegenis.

Pas ka varysi ir kur? Parasyk kaip sekesi, nes ir idomu, kas pas mane dedasi ;)

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 12 2010, 18:59 
Atsijungęs
Naujokas

Liveris rašė:
algirdžiuks rašė:
Kita savaite varau diagnozę nustatyti pas daktarą,tipo sakė gali būti valdymas pabėgęs arba 1 purkštukas kur su laidu knisti smegenis.

Pas ka varysi ir kur? Parasyk kaip sekesi, nes ir idomu, kas pas mane dedasi ;)

Marijampolėje varysiu pas Gintara jis jau senokai su PSA modeliais užsiima.Parašysiu kai nustatys(jeigu nustatys)diagnozę :lol:

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 21 2010, 18:00 
Atsijungęs
Naujokas

Tai vat berniukai,diagnozė tokia,kad viskas kaip nauja,kaip mistiškai atsirado tas kalenimas nežinia iš kur,taip ir savaime pradingo neaišku kur.Įtaria 1 purkštuką,skaito galėjo striginėt ir paduot klaidingą informaciją.Lauksim gal vėl mistiškai atsiras.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 21 2010, 22:51 
Atsijungęs
Naujokas

Na jis tikrai atsiras. Man irgi dare degnostika tipo viskas gerai. Ir dar ziema turetu buti problemu su uzkurimu, taip pat prades myzcioti tas Lucas. Man kalenti, blogai kurtis ir muzcioti pradejo po pirmojo didesnio saltuko, kada atsalo daugiau kaip 10 laipsniu. Tada buvo perrinkta elektronika nes konkreciai leido per tuos salenoidus tuomet buvo pajungtas ir kompas nieko nerado viskas pagal parametrus. Tiesiog manau sitie EPIC nesukurti prie tokiu temperaturu normaliai veikti.
P.S O tu gerai ta varikliuka pradrozk ir jis prades tau ir dabar kalenti.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 22 2010, 18:26 
Atsijungęs
Naujokas

Novelis rašė:
Na jis tikrai atsiras. Man irgi dare degnostika tipo viskas gerai. Ir dar ziema turetu buti problemu su uzkurimu, taip pat prades myzcioti tas Lucas. Man kalenti, blogai kurtis ir muzcioti pradejo po pirmojo didesnio saltuko, kada atsalo daugiau kaip 10 laipsniu. Tada buvo perrinkta elektronika nes konkreciai leido per tuos salenoidus tuomet buvo pajungtas ir kompas nieko nerado viskas pagal parametrus. Tiesiog manau sitie EPIC nesukurti prie tokiu temperaturu normaliai veikti.
P.S O tu gerai ta varikliuka pradrozk ir jis prades tau ir dabar kalenti.

Na jis kasdien atsiima savo :D .Toliau bus matyt ką jis išdarinės.Šiaip tai auto nedaug prabėgus{190000km.}manau dar neturėtų pradėt myžčioti ,dabar tai sausas siurblys ir kuriasi gerai.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 22 2010, 21:01 
Atsijungęs
Naujokas

Na aisku reikia tiketis geriausio, siaip variklio dirbimu su lucas EPIC tikrai nesiskundziu, tik tas kurimasis ziema ir lasnojimas pjauna. Taip pat tas mistinis kalenimas, bei oro gaudymas, niekaip neisnaikinu, nuo filtro burbuliukai prasideda, o rasot niekur nerasoja aplink filtra, bet sugaut kur oras pasiurbiamas neiseina.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 23 2010, 20:48 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

nemanai kad per kur lasnoja ten ir oro prisigaudo

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę