WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 08:13

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 107 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 4 5 6 7 8
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: kuro siurblys.
StandartinėParašytas: Rgs 03 2010, 20:42 
Atsijungęs
Pastovusis

Na kai man isstatinejo degima panevezy, tao sako ribos yra -2 +2 tai man jis iskarto pataike +0,4. tai taip ir liko. Vedas juo puikiausiai.
Praita savaute skambinau, jam del to kalenimo, sako bandyk ta laiduka nuo purkstuko atjungt, ir stebet kaip bus toliau. Su kitu meistru kalbejau ir sako gali buti tas laidukas su purksutku, dar sako sukiu skaiciuoklis, tas kur ant greiciu dezes stovi, dar temperaturos daviklis. Vnz daug niuansu :)

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: kuro siurblys.
StandartinėParašytas: Rgs 04 2010, 17:23 
Atsijungęs
Naujokas

Liveris rašė:
Na kai man isstatinejo degima panevezy, tao sako ribos yra -2 +2 tai man jis iskarto pataike +0,4. tai taip ir liko. Vedas juo puikiausiai.
Praita savaute skambinau, jam del to kalenimo, sako bandyk ta laiduka nuo purkstuko atjungt, ir stebet kaip bus toliau. Su kitu meistru kalbejau ir sako gali buti tas laidukas su purksutku, dar sako sukiu skaiciuoklis, tas kur ant greiciu dezes stovi, dar temperaturos daviklis. Vnz daug niuansu :)

Aš manau tas purkštukas neprieko,o tu nebandei patį kompą pkeisti kitu,gal pats kompas knisa smegenis :roll:

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 107 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 4 5 6 7 8

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007