Nu, tiek jau prirašiau gal dėl to, kad niekad atviru tekstu taip ir nepasakiau, ką šia tema galvoju

Tada pasisakysiu paskutinį kartą.
Ar tikrai niekas niekas nepastebėjo, kad tikrai vertingos/krūtos/šūstros tačkės ala MB S/ML, Nissan Skyline ar BMW6/7 beveik niekad netiuninguojamos, kol joms nesuėjo bent 10 metukų, ir kol jos nepriartėjo prie šrotinių?
Taip nutinka dėl to, kad jų savininkams nebūdingas nepilnavetiškumo kompleksas, kuris pjauna daugumos kitų mašinų pirkėjus.
Jie ir taip žino, kad jų mašina- viena iš pačių pačiausių, ir jiems nėra poreikio ją dar kažkaip papildomai darkyti, kad atkreipti dominančių aplinkinių (dažniausiai- patelių, bet būna ir kitaip) dėmesį.
Ir darsyk priminsiu, kad praktiškai bet kokios (ratlankiai, spoileriai, slenksčiai etc.) modifikacijos blogina gamyklines automobilio savybes. Jei kažką pakeitus ir pavyksta išlošti kažkurioje srityje, visvien pralošiama bent dviejose. Ar tas tikrai verta to, kad visa kiemo šaika visą savaitę sakytų "ooooo, kokia tačka" ir paskui pamirštų, o pažįstami protingi žmonės paminėjus sakytų "a; čia tas glušius, kur prieš dešimtmetį buvo išsigaidinęs mašiną. Tokie turbūt ir nesuauga".
Ne teisėjas aš, darykit kas kam galvon šauna, bet užmatęs kokį patiuninguotą (kažkieno nuomone- pagražiantą) egzempliorių, aš (po teisybei, ne vien aš, o tūkstančiai) pagalvoja būtent taip. Kad žmogelį pjauna nepilnavertiškumo kompleksas su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis; antraip nebūtų taip išsidirbinėjama. "Man taip gražiau" tėra atmazkė.