Aš čia paskaitinėjau temą nuo pradžių ir kilo mintis dėl to švietimo lempoko, krč, autoriui: jei pas tave buvo vanduo sistemoj tai didelė tikimybė, jog susikaupė daug rudžių ir dumblo, įpylus naujai antifrizą tu nieko teigiamo nepadarai apart, kad tau neužšaltų skystis, o visaas šė lieka. Plauk sistemą su radijatorių plovikliu. ir dar visko gali būt kad daviklis užrabatalins.
Mano patirtis ne karti, bet pamokanti.
Pajamiau vieną BX'ą iš užusienio, na po kapotu gan šviežias total antifrizo lipdukas, na galvoju jklm užusienis gal ne dlbjbai visiški, pasikeičiau tepalus diržus, na ten dar kelis trūkumus ir... sulaukiau pirmo šaltuko

, nu vienžo prigriebė man tą "antifrizą" konkrečiai (laimei nieko daugiau), tada neturėdamas laiko aš tą bizalą išpyliau ir tiesiai supyliau naują, ir pravažiavau kokį tūkstantį km grubiai, susiorganizavom su meistriuku arielkos užkandos ir tris valiklio buteliukus (trims mašinoms beabejo), na ką išpilam naują antifrizą-toks pat bizalas koks ir buvo prieš dvi sav., plovėm sistemą tris kartus kol nepradėjo bėgt švarus vanduo ir tik tada pyliau naują antifrizą. dabar vėl kažkodėl galvoju jog vertėtų išleist ir pažėt koks jis ten liko. Tiek žinių iš mano fronto.